10 éves fiú szőrösödik?
Figyelt kérdés
Nem korai még? Nagyon meglepett még túl fiatal hozzá szerintem! Vagy ebben a korban már beindulnak a serdülés dolgok??2019. okt. 6. 14:52
11/27 A kérdező kommentje:
9 évesen! Hova tart a világ?? Más jelei is voltak? Pl szőrösödés vagy hasonlók? Gondolom nagy meglepetés volt nektek is!!! :)
2019. okt. 6. 16:23
12/27 anonim válasza:
A gondolkodása lett sokkal érettebb, sokkal megbízhatóbbá vált az utóbbi hónapokban. Egyébként pihés. Nem fekete szőrzet, de pihésedik intim területen is.
13/27 A kérdező kommentje:
Hát nàlunk is ott kezdett. Kicsit a szája felett is elkezdett nem rég meg a bokája felett..
2019. okt. 6. 16:31
14/27 anonim válasza:
Én lány vagyok, de 10 évesen full szőrös voltam, (intim területen annyira nem) de ez csak genetika. Volt még egy osztálytársam akkor, aki ugyanígy járt. (Ő későn érős típus volt, tehát ő is valószínűleg csak a génjei miatt volt szőrös) Tehát gondolom, hogy fiúnál is normális.
15/27 A kérdező kommentje:
Az a legfurcsább hogy szinte egyik naprol a másikra vettük észre. Vagy nem tudom! Biztos el kellett telni azért pár napnak..
2019. okt. 6. 18:25
16/27 anonim válasza:
Teljesen normális. Én pl. hamarabb elkezdtem szőrösödni, mint az unokahúgom, pedig fiúból vagyok. Genetika, gondolom.
17/27 anonim válasza:
Honnan veszitek, hogy este-reggel merevedése van? 10 éves gyerek már csak egyedül fürdik, öltözködik🤔
18/27 A kérdező kommentje:
Mivel egy lakásban élünk :)
2019. okt. 8. 09:06
19/27 anonim válasza:
Az jó, de én anno 3 pasival éltem együtt (apám, bátyám, kisöcsém) és soha az életben nem tudtam mikor van merevedésük.
Mégha nudiztok is (🤢) akkor is honnan tudjátok biztosra, hogy reggel az ágyában merevedés van?
20/27 A kérdező kommentje:
Kifejezetten nem szoktunk nudizni egymás előtt de bújkálni sem! :) Viszont mivel kicsi még nem egyedül kel reggel. Gondolom neked nem kellett sem apudat sem tesoidat ébreszteni. Este ugyancsak igényli még sokszor hogy pl segítsen neki valaki megmosni a haját. És nem azért mert egyedül nem tudná :) Remélem így már jobban érted!!
2019. okt. 8. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!