Zavarna ha a 17 éves lányotoknak fekete fiúja lenne aki angolul beszél csak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 13:55
12/23 anonim válasza:
"Ezek a fekete fiúk elég nőcsábász típusok,"
Bőrszíntől függetlenül "nőcsábász" típusok, akik itt ösztöndíjaskodnak (Erasmus és tsai). ;)
Nem, se a bőrszín, se az angol nem zavarna, ha normálisnak tűnik.
13/23 anonim válasza:
Ha rendes, tisztességes srác, nem zavarna. Az angol sem, majd megtanul magyarul (főleg ha itt él).
14/23 anonim válasza:
Zavarna es nem a feketesege miatt. Láttam számtalan vegyes kultúrájú házasságot, egyik se lett sikeres. Még ugyanabból is nehéz, nemhogy különbözőből!
16/23 anonim válasza:
A lányom nemrég házasodott, egy olasz férfival. Az elején kicsit zavart az együttlétjük féltem, hogy nem tudják majd jól kifejezni az érzéseiket egymásnak , illetve kicsit zavaró volt, hogy mikor nálunk voltak, olaszul beszéltek, nekünk sajnos az nem megy.... Sokkal inkább a nyelvi akadályok miatt aggodnék nem attól hogy mikyen a bőrszíne, de neked kell ismerni a lányodat, hogy fel tudja e ő is mérni a helyzetet
19/23 Fricu1 válasza:
Nagyon.
Bármekkora is most a szerelem, olyan nagyok a kulturális különbségek, hogy csak baj lehet belőle. Nem fog működni.
Angolul meg lehet tanulni, vagy neki magyarul. De magyarnak lenni, az nem fog menni. 100-ból egyszer, ha sikerül.
A lányaimnak volt görög és lengyel fiúja annak idején, de még így sem jött össze (nem miattam, rendes, jóravaló gyerekek voltak, nem volt velük gondom, és angolul is beszélek - de túl nagy volt a szakadék, és persze a távolság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!