Szerintetek ez ciki?
Figyelt kérdés
14/L vagyok és imádok neten játszani ilyen babákat öltöztetős játékokat :D Szerintetek ez nagyon ciki? :S2010. júl. 14. 17:30
1/23 anonim válasza:
30 éves vagyok , 2 kislányom van ,szeretem én is öltöztetni a netes babákat ( persz a lányok izlése szerint :) ) , max 10 perc van engedélyezve :) .
2/23 anonim válasza:
Szerintem nem, én 25 éves koromban is végtelenül szerettem homokozni, szerintem az ilyen kreatív típusú játékokra nincs korhatár, az ember szeret alkotni.
3/23 anonim válasza:
Szia! Ha ciki akkor kettőnknek ciki. Én 21 vagyok és én is nagyon szeretem az ilyen játékokat. Van az a south parkos "emberkekészítő" azt is nagyon szeretem :)
4/23 anonim válasza:
én ha már nagyon unatkozom minden féle baromsággal tudok játszani,...és még élvezem is :) ha zavar, ha nem leled benne örömöd, találj valami hobbit :)
24/L
5/23 anonim válasza:
17:40 es vagyok. Erre gondoltam. Szerintem nagyon állat :D Anettka a legjobb XD
6/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Örülök,hogy nem vagyok egyedül :) Legtöbbször azért játszok ilyeneket,mert unatkozok.
Utolsó:ez tényleg nagyon jó xD Anettka :DDD
2010. júl. 14. 17:45
7/23 anonim válasza:
azt hittem csak én vagyok ilyen "dedós" XD
ezek szerint nem:)
szerintem nem ciki :)
én is szoktam
sőt gyakran:D
9/23 anonim válasza:
Amikor unatkozok én is ilyeneket játszok:)
Most épp ezzel:
Amúgy én imádom a főzős és az autós játékokat is:D
15/L
10/23 anonim válasza:
Ma velencei tónál öcsémmel egy olyat homokoztam... nagyon jó volt esküszöm! Ő is élvezte, igaz ő 5 éves, én meg 15 de akkor is.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!