Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 éves fiatok hány kg, és...

14-15 éves fiatok hány kg, és milyen magas?

Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez nehéz helyzet, mivel én sosem féltem a tűtől, a vérvételek meg még a jó vizsgálatokhoz tartoznak (én a vérnyomásmérést és a szemvizsgálatokat utálom, meg a fogorvostól rettegek 😅)

De próbáld meg előtt valahogy megnyugtatni, ha máshogy nem megy, csináld úgy, ahogy a szüleim szokták kiskoromban:

Mondd neki, hogy, ha jó fiú lesz, kap fagyit/vesztek egy pólót/elmentek kirándulni valahova. Amikor bementek, leül a székre, csukja be a szemét/fordítsa el a fejét, még mielőtt meglátná a tűt. A kezét is foghatod, ha ő engedi/megnyugtatja. Miközben veszik tőle a vért, mondd, hogy nincs sok hátra, és, hogy milyen ügyesen bírja!

Remélem segítettem valamennyit, bár hangsúlyozom, nem vagyok szülő, sosem neveltem még gyereket, így nem tudhatom, hogy ami nálunk bevált, az nálatok működik e, de remélem 😅

Sok sikert nektek és írd le, végül mi lett a fiaddal!😇

Üdv.: #4 és #9😊

2019. szept. 7. 13:50
 12/16 anonim válasza:
29%
Én 14 éves lány vagyok 164cm és 38kg szerintem nem nagy baj ha valaki soványabb az átlagosnál engem 1. Óta piszkálnak a szüleim hogy hízzak, de van aki nem olyan testalkatú🙂
2019. szept. 8. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
haha, gyerekként én is rettegtem a vérvételről. Talán 12-13 évesen tudtak tőlem utoljára vért venni, utána totál megmakacsoltam magam. Aztán olyan 23-24 éves koromba jutottam el oda, hogy mér hajlandó vagyok vérvételre menni.
2019. szept. 10. 19:05
 14/16 A kérdező kommentje:

4-9-11#

Voltunk vérvételen, jó előre felkészítettem a fiamat, köszönöm a hasznos tanácsokat, jó ötletek voltak, nyugtatgattam, és az is teljesen elvonta a figyelmét hogy beígértem hogy választhat valamit magának, hát elbiciklizett videojátékért egy ilyen üzletbe. Nem volt nyugodt, félt, de láttam hogy hősiesen túl akar lenni rajta, és ezúttal nem fog elfutni.

Szerencsére nincs semmi baja, picit vérszegény, vasat írt fel neki a doktornéni.

2019. szept. 15. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült megvizsgálni.😇

Remélem jobban lesz, és el kezd majd iperedni😇

Minden jót nektek!🤗

2019. szept. 15. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
14F 180cm és 80kg (éppen most fogyókúrázom, illetve jobban neki kezdtem az edzésnek)
2019. nov. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!