14-15 éves fiatok hány kg, és milyen magas?
Nem a fiam, hanem a tesóm.
175/75kg
A súlya nagyon kevés. Ki kéne vizsgáltatni, valami anyagcsere vagy hormonzavar állhat a háttérben.
A magasság más tészta, hacsak a családban nem mindenki extrém magas, akkor azzal nem feltétlenül van gond, de a súlya (ehhez a magassághoz) az aggasztó.
A magasságával szerintem nincs baj, kicsit alacsony, talán még nőhet.
A súlya miatt aggódom én is. Szerintem kérj tanácsot gyermekorvostól/dietetikustól, hogy mivel lehetne egészséges zónába tenni. Legalább 10-15 kg jó lenne, ha valahogy felkúszna rá.
Sok sikert, remélem minden rendben lesz veletek!😇
Voltunk háziorvosnál, aki vért akart venni tőle. Annyira félt a fiam, hogy kiverekedte magát a rendelőből, és elfutott. A gyerekorvos azt mondta, ők nem foghatják le. Az utcán szedtem össze.
Beszéltem vele, majd újra megpróbáljuk hogy elmegyünk. Remélem sikerülni fog végre. Csinált már ilyet pár éve, hogy ott verekedtünk a váróban, akkor is elfutott, úgy tuszkoltam vissza az utcáról. Pedig kell vért venni tőle hogy megvizsgálhassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!