Mit csinálsz, ha 10 éves gyereked nem akar bemenni a napközis táborba és sír mindennap és úgy kell otthagyni, mint egy kiscsoportos nehezen beszokó gyereket az óviban?
Felmondasz a munkahelyeden a nyáriszünetre és minden ősztől keresel új munkát?
Az nem opció,hogy beszéljek össze a barátaival, hátha ha együtt mennek, bemegy, mert nincsennek olyan barátai, akik táborba járnak.
Én otthagytam táborban, igaz nem tíz éves volt, csak 7.
Megmondtam neki apu, anyu dolgozik, itt kell lenned 16:00-ig.
2 napig duzzogott, cirkuszolt, a harmadikon már nevetett kicsit, következő évben már magától iratkozott be ugyanerre a táborra.
Mondjuk voltak cimbijei, azokhoz ragaszkodott, mindig az függvénye volt, hogy lesz e barát akit ismer.
A te gyereked ha nincs barát, ismerős, akkor ezt mond meg a táborvezetőnek, hogy ha lehet, legyen mellette többször, hogy érezze a gyerek hogy tartozik valakihez.
A kisebbik gyerekem volt így, hogy nem volt nem barátkozott vele senki, kiközösítették. Szóltam a táborvezetőnek hogy álljon kicsit mellé.
Egyszer véletlenül láttam őket amint gyalogoltak haza csapatban, hát a táboroztató néni fogta a kezét és beszélgettek.
Nekem ez nagyon megnyugtató volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!