Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Örülnél, ha lenne egy ilyen...

Örülnél, ha lenne egy ilyen lehetőséged? Örülnél, ha közben kistesód születne?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,örökbefogadott lány.(sok kérdést tettem fel az oldalon,talán ismerős lehetek a többi örökbefogadós kérdésből)Mindig is nagy álmom volt az,hogy egyswzer valami csoda folytán kistesóm születik,de mivel nem születhetett,és a szüleim nem akartak mégegy gyereket örökbefogadni,ezért utána arra vágytam,hogy találjanak meg az igazi szüleim,költözzünk el valahova(külföldre vagy M.o.-n belül vhova messzire),és akkor legyenek kistesóim,vagy legalább csak egy.

És a barátnőmmel 3 éve történt hasonló dolog.Neki a vérszerinti anyukája és a nevelő apukája ment ki külföldre,és 2,5 éven belül lett 2 kistesója,mert megteremtették maguknak az anyagi hátteret.:)

Örülök a barátnőm sikerének,de én is szeretnék tesót..csak már nem lehet:( költözni is akarnék..

2010. júl. 12. 21:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

07-16, 20:20-as vagyok.

LoL. És azt ki mondta, hogy pesszimista vagyok? Bocs, de inkább realista, sőt nagyon sokszor optimista. De tényleg valószínűtlen, hogy megtalálnák a szülei. De különben is! Ha megtalálnának. Mit tennél? Visszamennél hozzájuk? És az, hogy esne vajon a nevelőszüleidnek, akik 13éven át biztosítottak mindent, amit lehet, és úgy szerettek, mintha az igazi gyerekük lennél? Biztos rohadt jól. Eltudom képzelni...pff... Komolyan, a vérszerinti szüleidet választanád, akik eldobtak téged, vagy azokat, akik mindent megadtak, amire szükséget volt?

13/L

2010. júl. 22. 20:01
 22/22 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok.Ennyi az egész.:)
2010. júl. 22. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!