Örülnél, ha lenne egy ilyen lehetőséged? Örülnél, ha közben kistesód születne?
14 éves vagyok,örökbefogadott lány.(sok kérdést tettem fel az oldalon,talán ismerős lehetek a többi örökbefogadós kérdésből)Mindig is nagy álmom volt az,hogy egyswzer valami csoda folytán kistesóm születik,de mivel nem születhetett,és a szüleim nem akartak mégegy gyereket örökbefogadni,ezért utána arra vágytam,hogy találjanak meg az igazi szüleim,költözzünk el valahova(külföldre vagy M.o.-n belül vhova messzire),és akkor legyenek kistesóim,vagy legalább csak egy.
És a barátnőmmel 3 éve történt hasonló dolog.Neki a vérszerinti anyukája és a nevelő apukája ment ki külföldre,és 2,5 éven belül lett 2 kistesója,mert megteremtették maguknak az anyagi hátteret.:)
Örülök a barátnőm sikerének,de én is szeretnék tesót..csak már nem lehet:( költözni is akarnék..
Nem biztos, hogy azért nincs kistesőd mert nincs rá pénzük a szüleidnek..
Lehet, hogy anyukádnak vagy apukádnak van orvosilag olyan betegsége, vagy szervi baja ami miatt lehetetlen hogy gyereket csináljanak..
Azt írja valaki, (nem szószerint idézem) hogy ez nagyon valószínűtlen, hogy megtalálnak a szüleid! Elkeserítő!
IGENIS!!! Legyenek céljaid, és terveid! Sikerülni fog, ha nagyon szeretnéd/akarod! Olvasd el a Titok c. könyvet, és rögtön máshogyan állsz a dolgokhoz! És elnézést kérek, én nem provokálni akartam azt az illetőt, aki írta, csak elkeserít, hogy ilyen pesszimisták az emberek. Pedig én is lehetnék pesszimista! Utálom magamat felhozni témaként, sajnáltatni magamat mégúgysem akarom, de ezt úgy érzem, le kell írnom! Szüleim elváltak, édesapám annyit törődik velem, mint egy hangyával. Édesanyámat IMÁDOM! Anyu élettársa 2009-ben, áttétes rákban, 2 hónap alatt meghalt! Lehetnék szomorú, s anyukám is, de nem!!!!
Mindig CSAK ELŐRE kell nézni!!!!!!
Köszönöm, hogy leírhattam a véleményemet, és remélem, hogy tudtam egy kicsit segíteni!
07.13 18:18-as vagyok.
úgynéz ki,hogy Anglia.
A 91%-os válaszolónak üzenem,hogy igazad van mindenben,amit leírtál!Én nem reménykedek abban,hogy megtalálnak,hanem én akarom őket megtalálni!Legalábbis a vérszerinti anyámat,mert az apa nem lett mégcsak megnevezve sem..:P
De valóban..fel a fejjel!Nem érdemes feladni!:D borzasztó elkeserítő a pesszimistaság(én sem vagyok pesszimista,de voltam,és jól tudom,hogy milyen rossz érzés reménytelennek lenni,meg szomorúnak!)
Nehéz a pesszimistaságból kilábalni-de meglehet csinálni!
Az emberek többsége pesszimista,és csak rohannak és rohannak..alig van szeretet a világba..pdig ha több lenne,akkor az emberek is jobbnak és szebbnek látnák a világot és egymást!Én azt mondom,tartsunk össze!:-)
utolsó vagyok[Angliás:D]
Úgy biztos megfogod találni őket,ha nagyon szeretnéd,és teszel is érte.hidd el most lehet,hogy nincs olyan nagyon jó életed,de előbb utóbb jobb lesz.
amugy átgondoltam és lehet,hogy jobb lesz nekem kinnt külföldön.:)
Szia,
ne hidd, hogy koltozni annyira jo, egyaltalan nem az egy ido utan sajnos. A szuleim munkaja miatt gyerekkorom ota nagyon gyakran koltoztunk, mar mind az ot kontinensen eltem, tobb orszagban, es az tenyleg elony, hogy mindegyik orszag nyelvet relativ jol beszelem, mert meg kicsi voltam, es a szuleim figyeltek, hogy ne felejtsem el oket, de ettol meg nem jo, hogy csak egy igazan jo baratom volt, mindig mindenhol en voltam az uj es nincs egy hely, ahova igazan tartoznek. Illetve van, mert a szulovarosomban toltottem a legtobb idot, de ez nem ugyanolyan, mint masoknak.
Ne akarj koltozni mindenaron, mert kulfoldre menni lehet jo, de szerintem nem akkor kell, mikor valaminek a kozepen (pl kozepiskola, stb) vagy. Nagyon nehez mindent es mindenkit hatrahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!