Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szolnátok hozzá, ha a...

Ti mit szolnátok hozzá, ha a 13 éves lányotoknak barátja lenne?

Figyelt kérdés
Nemrég vallotta be a lányom, hogy nem is a barátnőivel találkozgat, hanem egy 14 éves sráccal. Ti mit tennétek? Tanácstalan vagyok.

2019. aug. 8. 16:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Viszont lenne egy alapos felvilágosítás (szex stb.).
2019. aug. 12. 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmék úgy viszonyultak ehhez a kérdéshez a lányuknál, hogy elhívták magukkal a srácot sok helyre (pl. levitték hétvégén a telkükre, ha mentek). Persze ez nem valami előre kifundált taktika” volt, nekik ez nem okozott problémát, szívesen tették, de azt gondolom, tök jó, ha ilyen fesztelen viszony tud kialakulni.
2019. aug. 12. 14:41
 13/20 anonim válasza:
100%
Helló! Én egy 13 éves fiú vagyok, 4 hónapja van egy szintén 13 éves barátnőm a legkomolyabb dolog az volt hogy csókolóztunk(már többször is), szerintem nem kell izgulni, nyugi minden rendben lesz, lehet hogy szép jövője lesz a sráccal! ;)
2019. aug. 13. 21:01
 14/20 anonim válasza:
85%

13 évesen azért már elég idős ilyen kisebb kapcsolatokhoz.

Ne feledjük, hogy a jelenlegi 13-16 évesek nem azon a szinten vannak, mint évtizedekkel ezelőtt.

2019. aug. 21. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tiltanám. Elbeszélgetnék vele.
2019. aug. 25. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
"Ne feledjük, hogy a jelenlegi 13-16 évesek nem azon a szinten vannak, mint évtizedekkel ezelőtt." Valóban nem. régen egy ilyen korú gyerek sok dologgal boldogult, felelősségteljes folt. A mostaniak 5-6 évvel el vannak maradva tőlük. Egy mostani tizennyolc éves jó esetben is egy húsz évvel ezelőtti tizenkét évessel ér fel. Attól hogy a mostaniak a jogaikat hangoztatják, meg tizenkét éves kor körül fűvel-fával dugnának, nem érettebbek az egy generációval korábbi gyerekeknél.
2019. aug. 25. 17:06
 17/20 anonim válasza:
100%

Azért ezt az általánosítást mellőzzük már. Igen, vannak tizenéves r..bancok, akik fűvel-fával, de nem ebből van a többség...

13 évesen még nem gondolnám, hogy szexuális életre vágyik, sőt...Nekem ennyi idősen volt az első csókom az akkori barátommal, akiről tudtak anyáek, és ismerték is. Eszünkbe sem jutott semmi ilyesmi, bár tisztában voltunk a dolgokkal.

Öcsém ugyan ennyi idős most, első baátnője van, és a legkomolyabb az az arcrapuszi volt közöttük, két hónap járás után. Ne vigyük túlzásba a gondolkodást, ezek igenis tiniszerelmek.

2019. nov. 22. 23:27
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb mostani gyerek tizenkét évesen kezdi a szexet. Ennyit a tiniszerelemről.
2019. nov. 22. 23:58
 19/20 anonim válasza:
100%

Azért érdekelne, hogy milyen kutatás alapján mondod ezt, kedves utolsó. Én saját tapasztalataim alapján (a közeli iskola, öcsi osztálytársai, és tanárnak tanulok, szóval akikkel találkozok) még közel sem élnek szexuális életet. Látszik. Az valószínűbb, hogy a hetedikesek között találkozol olyannal, aki már igenis él nemi életet-mert kétszer bukott(esetleg csak egyszer, de évvesztes, visszatartották...)

van rá példa, hogy korán kezdi valaki, de még mindig nem az az átlag, és koránt sem a többség. Egy-egy eset miatt ítélik el sokan az egész korosztályt, és ez a nem normális:)

(17-es voltam)

2019. nov. 23. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a kérdés, ha megtalálom a tanulmányt amiben olvastam, elküldöm neked.
2019. nov. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!