Nincs itt gyermek pszichológus? Szeretném kiönteni a lelkemet.12/L
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 16:40
12/20 anonim válasza:
Ha gondolod, ide is írhasz. Szívesen meghallgatlak, de semmi képp sem nevetlek ki, az nem én lennék ha megtenném. Amugy nekem sincs kinek kiöntsem a lelkem.:((
13/20 anonim válasza:
Szia!
nekem is nyugodtan írhatsz.Szívesen meghallgatlak:)
Írj ha gondolod.
14/L.
14/20 anonim válasza:
Csatlakozom, bár én fiú vagyok, lehet hogy pont ezért tudnék igenis sokat segíteni. 14/F
15/20 anonim válasza:
Nekem is nyugodtan írhatsz:)
16/L
16/20 anonim válasza:
Szia,10 éves lány vagyok,ősszel 11.Nyugodtan írj ha gondolod,privit.Ha akarod,senkinek nem mondom el.Szoval írj nyugodtan,de csak ha akarsz,én nem kényszeritelek.
17/20 anonim válasza:
13/L vagyok :) Nekem is írhatsz nyugodtan, tuti nem nevetlek ki =)
18/20 anonim válasza:
A 10 éves lánytól nagyon szép gesztus, hogy ilyen fiatalon segíteni akar. Nagyon aranyos vagy!!!
19/20 anonim válasza:
Én is 13 vagyok. Engem azért nem értenek meg mert én meg kiskorom óta a pszichológia érdekel. :)
20/20 anonim válasza:
Szia,én is annyi vagyok minttt te és lány.Ha úgy gondolod,nekem is írhatsz.Nyugodtan.Nem foglak kiröhögni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!