Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom magassarkú mániás lett...

Lányom magassarkú mániás lett de nagyon nehezen jár bennük mégis mindíg azt veszi fel akárhová megy ti szóvá tennétek?

Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Bocsi de ez a video jutott eszembe hirtelen. Amúgy meg hadd menjen, én is ilyen voltam emlékszem még takarítani is a magassarkúmban takarítottam és mindenhova abban mentem akkor is ha rohadtul fájt. Mostanra futni is tudok benne haha, meg lehet tanulni. Szerintem hagyjátok ezzel ha ő így érzi jól magát esetleg vegyetek bele neki ilyen szilikon betétet, hogy kényelmesebb legyen, sokat segít.

2019. júl. 26. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Vedd fel videóra a bénázását, és rold az orra alá.

Nincs kiábrándítóbb annál, mikor valaki erőlteti a magassarkút,de nem tud járni benne.

Gyakoroljon, tanulja meg, hogyan kell. Youtubeon is van egy csomó videó.

2019. júl. 27. 09:26
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Én fiatal férfi vagyok. Fogalmam nincs, mennyi idős a lányod, de azt tudom, hogy egy nőt nem az tesz széppé, hogy magassarkút hord-e vagy sem, hanem az, hogy mer-e saját stílusban öltözni, úgy, hogy jól is érezze magát. Egy nem magassarkú cipőt hordó, de dinamikus, lendületes, erős és magabiztos tekintetű nő számomra milliószor vonzóbb, mint egy nő, aki ugyan elegánsan öltözködik, de látszik rajta, hogy az nem ő, hanem "szép akar lenni", nem pedig jól akarja magát érezni a bőrében.
2019. júl. 27. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
nem szóvá tenném, de segítenék neki elsajátítani a kulturált magassarkúbanjárás alapjait. mikor megvettem a legelső magassarkúmat, anya napokig javította otthon hogy menjek benne normálisan, mielőtt kimennék az utcára, hogy ne legyek köznevetség tárgya. (nem olyan nagy kunszt amúgy, hogy napokig tartson de két bokasérülés után csak normálisan lépkedni nem tanultam meg, dobálom a lábam, ezért nálam külön tanulni kellett a szép lépkedést)
2019. júl. 27. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
egyértelműen mondanám. Bár nállunk pont anyukámra cáfoltam rá aki azthitte nem fogok tudni járni benne,erre első alkolomkor szinte tökéletesen jártam benne. Esetleg ha közöse elmennétek vásárolni és vennétek egy szép alacsony sarkú cipőt?
2019. júl. 27. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Miért nem hagyod, hogy a lányod élje az életét? Az ő dolga, majd megtanul benne járni, vagy ha nem, akkor is az ő dolga, mit visel.
2019. aug. 2. 18:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Szülőként ez is a dolgom,hogy tanitsam,terelgessem a jó irányba akár magassarkúbanis.
2019. aug. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!