Nagyon szeretem a magassarkú cipőket, azonban ha többet kell sétálnom nagyon fáj a lábam bennük. Linkelnétek nekem olyan cipőket amik alacsonyak, de mégis nőiessek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 21:52
1/8 anonim válasza:
Olyanokat keress, aminek csak 4-5 cm-es sarka van, abban még nem fog fájni a lábad.
2/8 A kérdező kommentje:
így ősszel milyen cipőket hordtok? linkeljetek képeket is légyszi :)
2010. szept. 5. 22:00
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
aminek kerekített talpa van abban nem fáj (nekem) mert nem egy pontra megy a súly
maga a cipő sztem ronda a talpat nézd
5/8 anonim válasza:
Én 4-5 centiset hordok és nekem nem fáj bennük a lábam, de ha nagyon talpon kell lennem egész nap, akkor szoktam bele ilyen zselés párnát tenni, amit kifejezetten magassarkúhoz árulnak. Asszem party feet a neve, v valami hasonló...
6/8 anonim válasza:
Én ilyesmiket hordok, mert tűsarkúba fáj a lábam és nem is tudok benne szépen járni. Am csak a talpát nézd. :)
7/8 anonim válasza:
Én is telitalpúakat hordok, sose fáj benne a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!