Ilyen táskát vennétek elsős gyereknek?
Szeptemberben lesz 1. osztályos. Kocsival hozzuk-visszük, szóval nem cipeli a hátán majd.
"Nézted a méreteket?Ebbe nem fér bele semmi!!!"
AMit linkeltem, az 47x15x32 cm. AMit te linkeltél, az 41x24x33 cm.
Szóval méretben nem tér el annyira, nem kisebb.
Viszont az igaz, hogy nincs tartása, és egy 6 éves még nem pakol olyan könnyen, mint egy kamasz.
Köszönöm, ez is megfontolandó szempont. Körülnézek az oldalon, amit linkeltél.
Volt már szülői értekezlet?
Először is tudd meg, hogy hozzák-viszik-e a könyveket, füzeteket, vagy bent maradnak a cuccok a suliban.
Nálunk tolltartó és uzsonnásdoboz, kulacs jött csak haza. Meg persze az üzenőfüzet és néha a tájékoztató. 2. félévtől az olvasókönyv, és 2. osztályban is csak hétvégére jött haza max 2-3 munkafüzet vagy könyv (de akkor valami elmaradt napköziben, vagy mással foglalkozott a gyerek).
Sok gyerek egészen kicsi "kínai boltos" táskával (olcsó, de cserében legalább giccses csillámf.szpónis, tankos, szuperhősös, akármilyen), vagy az olcsó decathlonos kiránduló hátizsákkal járt hétköznap suliba.
Nekünk az olcsóbbik unipap merev táskánk volt. 2 évet pont kiszolgált, most kezd a cipzár mellett kicsit szétmenni az anyag. De a gyerekem nem vigyázott rá egyáltalán. És nagyon sok gyerek használja ezt a fazont, mindenféle mintával elérhető.
Én alapból nem a neten néznék táskát, főleg elsősnek, hanem befáradnék személyesen egy írószerbe, és személyesen megnézném a táskákat, felpróbálná a gyerek stb.
Én abban nem hiszek egyébként h egy gyereknek sose kell cipelni a táskáját. MÉg ha nem is hordják haza mindennap a cuccot, akkor is ott a hétfő-péntek, illetve nálunk például kiviszik az udvarra pénteken, aztán vissza ha még nem jön mégse a szülő, azért ezt nem lehet annyival elintézni hogy á tökmindegy milyen a táska mert úgyse cipeli. Igenis kell cipelnie, ezért jobb megfontolni hogy milyen táskát visz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!