Ilyen táskát vennétek elsős gyereknek?
Szeptemberben lesz 1. osztályos. Kocsival hozzuk-visszük, szóval nem cipeli a hátán majd.
Vicces...azért nézelődsz tovább,mert azt írták,hogy ők nem vennék meg?
És ha azt javasolják,hogy nejlon szatyorba vigye a cuccait mert ugysem fogja cipelni,akkor azt veszel neki?
Nekem ha valami tetszik,nem kérem ki idegen véleményét.
A 10 eves fiamnak van ilyen taskaja. Hozzateszem, hogy a 10 eves fiam a korahoz kepest nagy, 155 cm volt mikor legutobb mertek, par honapja.
Ez a taska baromi nagy, kb mint egy felnott hatizsak, de meg talan szelesebb is es melyebb is, de magas is.
Atlagos meretu 6-7 eves gyereknek a terdhajlataig leerne szerintem, ha nem lenne 3 fiokra osztva a taska, akkor maga a gyerek is beleferne nagyjabol. :).
Inkabb nezzetek masikat.
Jah, amugy maga a taska jo minosegu (ha tenyleg ugyanaz, kep alapjan igen). Baromi eros es jo anyagu, kb mint ezelott 20 evvel a budmil taskak voltak. Jol birja a gyurodest, a cipzarok is rendben vannak es mosni is szoktam gepben, nem fakul.
3 fiokos, jol pakolhato.
De inkabb kistini-tini gyereknek valo meretu, mint irtam.
Ezekkel a feltételekkel megvenném.
Mi Németországban élünk, itt a gyerekek elsö 4 évben ugyan azt a táskát hordják, és egyedül jarnak iskolába gyalog.
ìgy nagyon fontos, hogy a gyereknek nagyon tetszen a táska, de végig kell gondolni, hogy 4 év múlva is tetszeni fog-e neki. Aztán a legfontosabb, hogy a gyaloglás alatt megfelelö hát és vállpántja legyen, ezért is az iskola táskák olyan hihetetlen drágák.
De nektek tök mindegy mit veszel neki, Mo-n szinte évente kap új táskát a gyerek, és csak cool legyen az a lényeg.
Mondjuk szerintem egy elsösnél fontos, hogy könnyen egykézzel bele tudjon pakolni.
Köszönöm a hasznos tanácsokat.
Igen 12-es, azért kérem ki mások véleményét, mert Most lesz iskolás a gyerekem. Nem tudom, mi lenne a jó. Itt sok szülő van, akik tapasztaltak, nem úgy, mint én.
És elfogadom a tapasztaltak tanácsait.
Nyilván ha azzal érvelnek, hogy minek egy Minecraft táska egy elsősnek, azt nem veszem figyelembe, mert az az én döntésem. De hogy mennyire pakolható, meg hogy mennyi cuccot visznek a mostani elsősök suliba meg mekkora a mérete, abban megfogadom a tanácsokat.
Nézted a méreteket?Ebbe nem fér bele semmi!!! Rendes merev falú iskola táska kell, abba egyedül könnyen bele pakol a gyerek, nem nyeklik hajlik mikor rakja bele a könyveket. Azért 3-4 konyv, 3-4 A/4 munkafüzet, kis füzetek, tolltartó el kell férjen benne,+ kulcs, uzsonnás táska.
Nem 16$, de kiszolgál 4 évet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!