Miért érdemes egy évvel később megkezdeni az általános iskolát?
En se tudom majd, mi tevo legyek. Julisban tolti a lanyom a 6-ot jovore, igy a legfiatalabb lenne kb. Mar most akkora, mint egy iskolas, pedig csak kozepsos, szoval avval nem lesz baj. Erdeklik a szamok, az iras is. Az ovi tutira mondja majd, hogy menjen. Meg van egy ev eldonteni. De nem egyszeru.
Rad visszaterve: en lehet, nem valasztanam szet oket. Aki nem mehet, leertekelve erezne magat. Nekem volt iker osztalytarsam, a fosuliig egyutt mentek vegig. Vagy mindketto, vagy egyik se menjen meg. Szereny velemenyem szerint.
Még nem olvastam el a válaszokat, de nem is értem, miért lenne érdemes?
Akkor érdemes megkezdeni az iskolát, ha a gyerek érett rá. ha 6 évesen az, akkor 6 évese, akkor is, ha augusztusbban tölti. Ha még 8 évesen sem az, akkor nyilván nem is fog menni, tehát ha viszik is, jó eséllyel ismétli az elsőt vagy később bukdácsolni fog.
Enyém decemberi. Azt hiszem, talán ez a december-április közötti születési dátum a legoptimálisabb annak tekintetében, hogy nem lóg ki egyik irányban sem nagyon a sorból.
Szóval 6 évesen kezdte a sulit. Így is nehézséget okozott, hogy unatkozott. Pedig sem írni, sem olvasni nem tudott szeptemberben.
"Lassan aktualis lesz nalunk. Az ikreim szeptemberben toltik a hatot. A lanyom mar most utal az oviba lenni (egy évet persze mindenkeppen maradnak még) a fiam viszont sajtkukac, el sem tudom kepzelni hogy fog megülni 30 percet a feneken... viszont ha meg plusz egy evet varunk, mar 8 evesek lesznek majdnem mire kezdenek"
-nem értem, vagy nagyon hülye vagyok. Így is-úgyis maradni kell plusz egy évet, mert szeptemberiek. erre akarnál ráhúzni még egyet? minek?
Betöltött 6 évesen (majdnem 7) mennek suliba jövőre. Teljesen ésszerű.
Utolsóval egyetértek.
Az én gyerkőceim aug-van töltötték a 6-ot, maradtak egy évet. Az alvás volt macerás az oviban.
De nálatok majdnem 7 évesek lesznek alapból.
Enyémek külöm osztályba mennek, más-más tanítónéni szimpibb nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!