Hogy értelmezitek, hogy 1. osztályos kisunokám a megyei prózamondó versenyen különdíjas lett?
Nem első, nem második, nem harmadik lett, hanem különdíjat kapott. Vele járt egy oklevél és egy jutalomkönyv. 1-2. osztály volt egy kategóriában. Telefonon kaptam a hírt, nagyon örültem neki. Mondom a lányomnak, biztosan ez a 4.helyezéssel egyenértékű.
Azt mondta, dehooogy! Mondom, akkor kérdezd meg az osztályfőnökétől, aki még meg is puszilgatta a kislányt.:) Erre ő: hát azért nem égetem magam, hogy ilyet megkérdezzek. Szerintetek mivel egyenértékű egy különdíj egy ilyen rangos versenyen? Hová sorolnátok elismerésben? Csak kíváncsi vagyok, semmi több.
Semmivel sem egyenértékű
Különdíjas
Pont az a lényeg KÜLÖN díj
Valamilyen szempontból különleges volt.
Gondolom el is mondták a díjkiosztó alkalmával
Az oklevélen nem szerepel, szülők pedig nem vehettek részt. Szóval nem tudjuk, miért kapta. Lehetséges, hogy mondták, amikor átadták neki, de nem figyelte.:)
1. válaszolónak csak annyit írnék, hogy ez nem erőfeszítés volt. (Egyébként nem tőlem kaptad a 0%-ot.)
Nem lett helyezett, de valamiért úgy gondolták, mégis érdemel jutalmat. Pl az övé volt a leghosszabb mese, vagy nem hibátlan, de a legélvezetesebb előadás, esetleg valóban képzeletbeli 4. hely, mert egyszerűen csak 4 kifejezetten jó mese volt, és muszáj volt rangsort felállítani.
Enyém tavaly megnyerte (messze a legrövidebb mesével), idén különdíjas lett. Nálunk hatalmas előnyt jelent, hogy a hangszíne képernyőre termett. Kb mindegy, mit mesél, beszél, imádja mindenki hallgatni.
7.! A korosztályában ő kapott egyedül.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!