Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Te visszatartanád még egy...

Te visszatartanád még egy évre oviba januári gyermedet az alábbi paraméterekkel?

Figyelt kérdés
114 cm, majdnem plusz 5-ös szemüveget visel, kicsit még kancsal, még nem indult be a fogváltás, logopédushoz jár, akivel még nem tudták elkezdeni a "r"-t. Viszont nagyon okos, értelmes, a többi iskolaérettségi kérdésben nincs gond.
2019. jan. 28. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Én visszatartottam, pedig minden szempontból iskolaérett volt, sőt korához képest nagyon komoly, összeszedett, megfontolt gyerek. Már meg is egyeztünk az óvónőkkel, hogy mehet, amikor megtudtam, hogy a 22 gyerekből 15 nem megy iskolába, pedig legtöbbjük február-május között született. Szóltam az óvónőknek, hogy meggondoltam magam, nem szeretném, hogy a kisebbek között legyen és hátrányból induljon. Másnap kaptam egy új javaslatot, miszerint az óvodában maradást javasolják. Nem bántam meg, már harmadikos, mindig kitűnő volt, nagyon könnyen veszi az akadályokat és nem is ő a legidősebb az osztályban.
2019. jan. 29. 21:51
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Igazából ezek az okok miatt még 10 évesen is oviba maradhat.

A barátnöm kisfia 14 kg-al indult iskolába(lányommal egy osztályba), és most mondták a lányaim, hogy megvert egy 4-es gyereket ezért kell szülöi elbeszélgetésre menni. Na ennyit a nagyságról.

Ha szeme miatt nem akarod engedni, akkor látássérült iskolába vigyed mert a szeme 10 évesen sem lesz jobb neki...

Logopédiailag meg kb minden második gyereknek baja van...

Fogváltás a lányomnál csak az iskolában indult be és még is szuperül teljesít.

2019. jan. 30. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!