Szülők! Nektek meddig szokott lenni az általános iskolás (alsós) gyereketek suliban?
Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 17:39
1/23 anonim válasza:
12:45kor végez minden kivéve péntek mert akkor 11:40kor
Foci és vízilabda edzésre jár 16:30tol van 19:00ig keddtől csütörtökig
2/23 anonim válasza:
4ig van minden nap, akkor tudok érte menni. 3-4ig van a napközis óra, akkor a leckét megcsinálják, így itthon már nem kell. 2-os.
3/23 anonim válasza:
Hétfőtől csütörtökig 16:00.
Pénteken 12:30. Hétfőn és csütörtökön van fociedzése 18:00 - 19:00-ig.
4/23 A kérdező kommentje:
És nincs elfáradva nagyon a gyermeketek, ha négykor ér haza? Még mire jut idő utána?
Az én gyerekem még ovis, de egy év múlva neki is eljön az iskola.
2018. nov. 13. 18:08
5/23 anonim válasza:
4ig van. A napköziben megcsinálják a leckét, így itthon már bármit csinálhat. Ja és a szakköröknek is vége 4ig. Elsőben fáradt volt nagyon, másodikosként már jobban bírja.
6/23 anonim válasza:
Az enyem oviban is 4-ig van, negyed 5-fél 5 mire hazaerunk.
Neked kerdezo meddig van, ha sokallod a napkozit iskolanal?
7/23 A kérdező kommentje:
3-ra szoktam járni érte
2018. nov. 13. 19:46
8/23 anonim válasza:
4.15-re érek oda érte általában, pénteken picit előbb. Elsős. Jól elvan a napköziben, amikor odaérek általában az udvaron szaladgálnak.
9/23 anonim válasza:
Nekem is még ovis, csak hamarosan eljön a suli ideje, és bennem felmerült, hogy akinek 1kor vagy előbb végez a gyereke, hogyan megy el érte? Mit dolgoztok, hogy ezt meg tudjátok csinálni, hogy csak 4-5 órát van bent a gyerek? Utazással együtt a tisztán 4 óra munka is csak épphogy jön ki ilyen esetben.
10/23 anonim válasza:
Nálunk is 4-ig van napközi. Megirják a házit, utána játszanak az udvaron, vagy a könyvtárban vannak. Az oviban is 4-ig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!