Ilyen esetben hová forduljak?
Fiam osztálya új történelem tanárt kapott, most hatodikosak. Csendes, nyugodt idáig soha nem volt rá gond, kitűnő. Erre első óra óta utalja a gyerekemet. Minden órára már gyomorideggel megy be, mert ketten írtak ötös témazárót. Azt mondta puskáznak minden óra elején szóban felelteti őket. Őszi szünetre 6 A4es oldalas kézzel írt házifeladatott kellett csinálnia. Ezt felolvasni az osztálynak. Az osztályfőnöknek hiába szólok nem reagál semmire. Ma délután remegett a fiam vérzett az orra, szó szerint retteg a tanártól. Állandóan magolja a vázlatokat, sír ha nem tud valamit elsőre.
A tanárt nem érem el az iskolában, holnap az igazgatóhoz akarok bemenni. A fiam iskolába sem megy holnap az apja viszi orvoshoz mert 4x volt orrvérzése idáig
1.
Te normális vagy. A gyerek nem puskázott, meg lett vádolva és plusz feladatokat kap, megszégyenítik órán. Ez már túlzás. Beszélj az igazgatóval nyugodtan, nézzenek utána, mert lehet totál alkalmatlan a tanár, lehet már iskoláról, iskolára vándorol hasonló esetek miatt. Nálunk anno a tornatanár fizikailag bántotta a gyerekeket, mikor végre eljutott az igazgatóhoz, akkor kirúgták és utána néztek, az előző intézményből is ezért kellett távoznia. Később egy benzinkúton dolgozott.
Mindenképpen üljél le a tanárral beszélni. Csak vele tudsz elörébb lépni.
Engem is utált a tesitanár annak idején. Anyám bement és megkérdezte miért? Erre azt mondta, hogy én hangoskodom az órán(tesi órán :D). Erre anyám mondta neki, hogy ha megint ilyen lesz küldjön ki futni egy kört.
Hát ezt a tanár be is vezette. Èn egyetlen egyszer sem voltam kint futni, mert bizony nem én voltam a leghangosabb. Söt az egyik legjpobb sportoló voltam, az iskolának is vittem kupákat(habár csak késöbb)...
Köv évtöl új tesi tanárunk lett. Ö imádott, pont azért mert beszédes voltam és össze tudtam szedni a csapatomat mindig, és én voltam szinte mindig a csapat kapitány....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!