Hosszabb hiányzás esetén mit szokás írni?
Figyelt kérdés
Elutazunk egy hétre, és az igazgatónak kell írni kérvényt. Ezt az üzenőbe szokás írni, csak nem a tanárnak, hanem az igazgatónak címezve? Mennyire kell neki részletesen leírni hogy hova utazunk?2018. okt. 19. 12:46
1/7 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb az adott intézményt megkérdezni?
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell részletesen, semmi köze hozzá. Külön papírra írd vagy akár e-mailben, az üzenenőfüzetben a tanároknak, tanítóknak üzenünk. Tisztelt Igazgató Úr(-nő)!
Kérem, szíveskedjék gyermekemet, X.Y-t 2018. nov. 5-től 9-ig felmenteni az órák látogatása alól családi utazás miatt. Köszönettel: A. B.
3/7 A kérdező kommentje:
Szülőin csak ennyit mondtak, kérvény az igazgatónak.
Akkor még nem tudtam, hogy utazunk, így nem kérdeztem rá részletesen.
Köszönöm 2., akkor csak ennyit írok.
2018. okt. 19. 12:57
4/7 anonim válasza:
Mivel utazgatásokra nem kötelesek elengedni, én csak annyit írnék hogy családi okok miatt.
5/7 anonim válasza:
Külön papíron, borítékban illik ilyen kérvényt leadni. Ha jó a viszony az osztályfőnökkel, beszéld meg vele is, és kérdezd meg mit írj. Általában nem szokás részletezni az okot, csak hogy X napokon a gyerek családi ok miatt nem fog tudni megjelenni az iskolában, kérjük felmenteni. Egy hétre el szokták engedni a gyerekeket bővebb indoklás nélkül is.
6/7 anonim válasza:
A kisfiam iskolájában azt is bele kell írni a kérvénybe, hogy a tananyag pótlásáról gondoskodunk.
Célszerű előre beszélni az osztályfőnökkel, mert az igazgató tőle fog véleményt kérni. Gondolom az eleve sokat hiányzó, nagyon gyengén tanuló gyerekeket kevésbé szívesen engedik el.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. okt. 25. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!