Volt már hogy te írtad meg gyermeked házi feladatát?
Még csak másodikos, de tavaly voltak olyan feladatok (borzasztóan utál ugyanis színezni), amikbe muszáj volt besegítenem, hogy a családi béke megmaradjon.
Amúgy most azt gondolom, nem csinálnám meg helyette a későbbiekben.
Nem.
Az viszont valahol elgondolkodtató, hogy egyszer valami kreatív feladatot kaptak, és az én lányom dupla piros pontot kapott rá, mert ő volt az osztályban az egyetlen(!), akinek nem a szülei készítették el helyette.
Nálunk soha nincs házi, de ha olyan suliba járna ahol van és úgy alakulna simán.
Nekem is anyu írta meg a házidogáim még is ember lett belőlem.
Igen, volt már.
Sőt ,megrajzoltam helyette az etika leckéjét mert láttam rajta,hogy hulla fáradt.Egyébként jeles tanuló a kisfiam emiatt - is- segítek neki , mi szülők ,a cinkosai vagyunk :D
15
Ez nem cinkosság. Ez arra nevelés, hogy nem kiérdemelni valamit és csalással megszerezni jó dolog.
16 : jaj ,ne vedd már olyan komolyan ezt ! a gyerek fontosabb mint a közoktatásnak való megfelelés,nem?
Ha a legfontosabb dolgokat megcsinálja, nem fér bele néha-néha egy kis segítség? :D
17
Amit te csinálsz, az a közktatásnak megfelelés. Ha nem lenne fontos, egyszerűen kihagynátok azt a házit és kész.
De nem, ti megcsináljátok helyette, hogy a gyerek emiatt is "kitűnő" legyen. Holott nem kitűnő, hanem csal ő is és te is, és arra neveled, hogy az eredményeket jogos és jó dolog elérni csalással, azaz a cél minden esetben szentesíti az eszközt.
Dehogy ! Ne dramatizáld túl.Azért mert pl félévente egyszer megrajzolok helyette ,segítségként valamit,szerintem nem csalunk es nem akarunk megfelelni senkinek.
Nem kitűnő, nem is kell annak lennie "csak" jeles,azt hiszem nem hajtjuk a gyereket,igazán belefér néhány négyes..
19
Ha helyette rajzolod meg, és azt mondja, hogy ő csinálta, akkor csaltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!