Ti mit gondoltok erről? Csak szerintem igazságtalan?
Figyelt kérdés
2 lányom van. Egyik 6.-os másik 2.-os. Ugyanabba az iskolába járnak.
Holnap (pénteken ) nem lesz tanitás hanem DÖK nap lesz. Kiderült a 6.-os lányoméknak nem kell menni. Megkérdeztem a tanárt miért. Válasz: Csak a jó magatartású osztályoknak van DÖK nap.
A nagylány örül hogy nem kell iskolába menni. De szerintem igazságtalan hogy egyik osztálynak van másiknak nincs. Mit gondoltok erről? Vagy csak én kapom fel ennyire?
2018. jún. 14. 11:42
3/16 anonim válasza:
Ha a gyerek örül, én nem problémáznék rajta.
4/16 anonim válasza:
hát igazságtalan, de azért nem egy tragédia. Én nem rugóznék rajta.
5/16 anonim válasza:
Számomra a "nem kell menni" és a "nem mehet" között nagy különbség van.
ha örül, hogy nem kell menni, hát nincs is semmi gond, minek ezen rágódni. Ha szívesen menne, menjen, senki nem tiltotta meg.
6/16 anonim válasza:
szerintem a kollektív büntetés igazságtalan. a magyar oktatásnak ez a mániája, csak az a baj, hogy pont az ellenkezőjét érik el vele: nem fog ettől jobban összekovácsolódni az osztály, hanem pont, hogy mégjobban kiközösítik majd azokat, akik miatt a büntetést kapták. a kiközösítettek meg csak azért se fognak változni, hiszen minek? úgyis ki lesznek csak közösítve. miért tennének szívességet egy olyan közösségnek, ami úgysem fogja őket pozitívan kezelni
7/16 anonim válasza:
Hüje a tanár. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz magaviseletű OSZTÁLY. Ez csak kifogás. Nincs kedvük annyi gyerekre felügyelni.
8/16 anonim válasza:
Biztos van annak oka, hogy miért nem mehet az osztály nem?
9/16 anonim válasza:
Persze biztosan megvan az oka. Általában 3-4 hangadó van egy 28 fős osztályban. Ezeket nem tudják kezelni a tanárok. Nem merik meglépni, hogy ezt a pár gyereket zárják ki az ilyen rendezvényekről, inkább visszahárítják a többi gyerekre a felelősséget, hátha majd egymást megnevelik.
10/16 anonim válasza:
Szerintem is rossz szájízű megoldás. Kicsit rasszista egész osztályokat egy kalap alá venni, ráadásul ez a büntetés még a célját sem éri el, egyesekben csak dacot szít, kitol a szülővel is, no meg simán lehet olyan "jó" gyerek is, aki pont irigykedni fog a másik szünetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!