Nyakunkon a pedagógus nap?
Oviba nem köszöntöttük külön ezért sosem az óvónőket, mert mindig a pedagógus nap utáni héten volt az évzáró, így nem gondoltam, hogy szükséges egy héten 2x virágot vinni. Már akkor rosszul tettem?
Most elsős a gyermek. Szokás még egyáltalán ünnepelni? Az emlékeim bő 25 évesek, és igen, alsóban mindig vittünk virágot, de nem emlékszem már, hogy minden tanítónak, aki tanított minket, vagy csak annak, akivel aznap óránk volt. Hogy szokás ez?
És a gyerek adja, bízzam rá reggel és hagyjam ott a suliban neki a virágot, vagy inkább délután együtt velem? (mondjuk az nem jó, akkor már csak a napközis tanár van ott -pedig van olyan tanár, akinek szívem szerint én is megköszönném, hogy van)
*pedagógusnap* - így egyben.
Bocs :)
óóó, ez a sütis dolog ez jó! amúgy is pont azon gondolkodtam, hogy a ffi tanárnak hogyan adja oda egy kisfiú a virágot... hiszen fiúknak nem szoktunk virágot vinni.
Lehet, hogy sütök valamit, és pluszban viszi a virágot annak a két tanítónéninek, akikkel hétfőn órája van.
Igazából virágon felül másban nem is nagyon gondolkodtam.
Nálunk közösen volt megszervezve, vagyis az osztály közösen adott valamit, és minden tanárnak, aki tanította a gyerekeket.
A virágra szánt pénzt összedobtuk, és általában valamilyen vásárlási utalványt vettünk, plusz egy szép csokrot.
És két "jókislány" adta át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!