Iskolatáskából hol találok nagy választékot?
Mi kisvárosban lakunk, és a helyi sima papír-írószerben fogok megvenni mindent. Van többféle iskolatáska is, és rendelni is lehet ha már színben/mintával szeretné az ember. Lehet hozzá kapni ugyanolyan mintájú tolltartót/kulacsot/füzetet stb.
Ovis év végén szokott lenni 15 % akció is mindenre.
Helyi kis üzletben katalógusból rendelték meg.
Tapasztalatom még nincs, mert most lesz elsős a leányzó. Én úgy tervezem, hogy az írószerboltban mindenképp megnézzük élőben, felpróbáltatom a gyerkőccel. Aztán megvenni meg ahol éppen olcsóbb lesz, akár a netről.
Az én kislányom cicás táskát szeretne, így nagyjából 3-ra szűkült a kör: vagy Ars una lesz (az minden írószerben kapható szerintem v. a saját webáruházuktól), vagy Belmil - ezt a Printker forgalmazza, van országszerte partnerhálózatuk illetve webáruházuk is.
Még a Topgal is tetszik és jókat olvastam róla, csak azt nem biztos hogy sikerül megnézni, mert nagyon messze vannak tőlünk a mintaboltjaik.
Müllerben is tényleg sokfajta szokott lenni, alapvetően nem a legolcsóbb kategóriások, figyelni kell az akcióikat. (pl. márciusban a kinézett Ars una táska féláron volt, de én is későn vettem észre, lecsúsztam róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!