Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tegyek, ha mulya a gyerek?

Mit tegyek, ha mulya a gyerek?

Figyelt kérdés
Menten felrobbanok! Az órán nem jelentkezik, pedig tanulunk. A szorgalmit nem mutatja be, csak ha ceklire felírom. Ma meg alakított: megkérdezte a tanár, hogy megvan-e 10 db szorgalmi és 6-ot bökött ki, pedig még túl is teljesítette a tervet. Ilyenkor mit lehet tenni? Sajnos nem adhatom be a házit helyette, illetve nem válaszolhatok a tanár kérdésére helyette.
2018. ápr. 9. 19:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
97%

Én is csendes voltam és az otthoni szorgalmi bemutatása nagy bátorság is volt részemről(külön kivonulni a tanárhoz)kaptam rá talán zöld pöttyöt, megdícsértek és külön örültem, hogy egyszer kellett ezt véghezvinnem és nem macerálnak, Stresszelnek vele.

Hagyni kell néha a gyereket a maga tempójában feloldodni, megtalálnia a helyét. Mégis lettek barátnőim is és udvarlok is később és jo tanulo is voltam.

Én mai nap is azt értékelem anyában hogy kényszerek és stressz nélkul terelgetett, tekintve hogy arra az egyetlen beadandora is emlékszem annyira stresszelt. Ez nekem kilógás volt a többiek közül és nem beilleszkedés a többiek közé.

2018. ápr. 9. 20:32
 12/35 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen agresszív anya mellett nem csoda a visszahúzódó gyerek. Szánalmas ahogy beszélsz róla. Felrobbansz? Nem gyerek mulya, az anyja egy tank!
2018. ápr. 9. 21:55
 13/35 szvillő válasza:
98%
Hagyd a gyermekedet kibontakozni. Nem mulya. Csendes, visszahúzódó. Tedd fel magadnak a kérdést: miért idegesít ez téged annyira? Ne dolgozz helyette. Ne neked teljesítsen. Mi érdekli? Mit szeret? Milyen ő? Ezek a fontosak. Csak szelíden!
2018. ápr. 9. 23:52
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Ha ilyen agressziv leszel meg visszahuzodobb lesz.

Also tagozatban minek kell tulteljesitenie? Aztan majd kozepiskolara idegoszeomlast kap a nagy hajtasod es elvarasaid miatt! Volt mar ra pelda a tortenelemben.

Gondolom dicserni nem nagyon szoktad..

2018. ápr. 10. 07:43
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikálj te is a tanárral!

Az enyém elsős, mindent, de mindent a szájába rágok, de ha valami fontos dolog van, akkor mindig ráírok a tanítónénire is, hogy ez vagy az a gyereknél van, kérem, szóljon neki, hogy adja oda, kérdezzen rá, hogy megvan-e, stb...

SZóval lényegében kerülőúton húzzuk ki a gyerekből ketten felnőttek a dolgokat, mintha magától jönne :)

2018. ápr. 10. 07:45
 16/35 A kérdező kommentje:
Jó, elvetettem a sulykot, valószínű nincs még gyereke, aki azt írta, hogy arrogáns vagyok. Számtalan szülő belefut olyanba, hogy pl. a gyermek azt sem veszi észre, hogy magával vitte a tornazsákot és ez miatt át sem öltözik, jön a beírás, hogy nincs felszerelés? Ti ilyenkor mit éreznének? Vagy ha elfelejti átadni a kirándulás árát és lemarad róla? (Ezek most nem az enyémre jellemzőek), de abszolút átérzem.
2018. ápr. 10. 17:59
 17/35 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs és mégis van! Most már a többet is elfelejtette! Azt mondja, nem látta a papírom. Lecsúszott, de már 60-szor a szájába rágtam!
2018. ápr. 11. 18:10
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már azt a szerencsétlen gyereket!!!! Ha nem mutatja, akkor nem mutatja. Mi van akkor? Semmi.
2018. ápr. 11. 21:53
 19/35 A kérdező kommentje:
Most nemcsak erről van szó, nagyon sok mindent elmulaszt így.
2018. ápr. 11. 22:41
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom rengeteget veszít ezzel, mert piszkosul lázba hozzák az egyedül neked fontos dolgai...
2018. ápr. 12. 05:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!