Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános iskolába, autó...

Általános iskolába, autó nélkül busszal vagy kerékpárral 20 perc sok odaérni? Nektek milyen hosszú az út az iskoláig?

Figyelt kérdés
Nem vezetek, nem igazán van más megoldás, kíváncsi vagyok, nálatok milyen hosszú az út az iskoláig?

2018. márc. 30. 13:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én általánosba jártam 7-8 percre volt a buszmegálló a házunktól után busszal kb 20 perc volt az út és az iskola előtt állt meg a busz. Akkor nem tűnt soknak, nem volt megterhelő.

Most 20 perc sétára van az ovi, csak esőben, nagy szélben érzem soknak (a gyerek sose panaszkodik), amúgy szerintem ennyi séta kell is egy nap...

Szóval szerintem nem vészesen sok, ha meg nincs másik iskola akkor nincs is kérdés :)

2018. márc. 30. 16:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. fél órára jártam általánosba (10-10 perc gyalog, 10 perc busz), nem éreztem soknak, sőt, kifejezetten élveztem az utat:)
2018. márc. 30. 17:27
 13/20 A kérdező kommentje:

9: Rosszindulatú vagy!

Többieknek köszönöm szépen. Sajnos Közelebb nincs iskola.

2018. márc. 30. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

4-es, amikor 30 éve jártam a 20 percre lévő suliba gyalog, fel sem merült, hogy kocsival hordjanak a szülők, ha az ég leszakadt, akkor sem, mert 6-ra és 7-re jártak dolgozni.

Egyetlen osztálytársamat sem hordták, ez az elmúlt 10 évben lett nagy divat. Még a gimik előtt sem lehet reggel megmozdulni, mert a sok "lábatlan" gyereket anyuci viszi.

A gyerekeim megtanulnak közlekedni és reggel felébrednek mire beérnek, délután pedig a sok üldögélés után pont jól fog esni egy kis séta haza.

2018. márc. 30. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia nekünk busszal 40 perc, autóval 20 perc. Szerintem 20 perc busszal egyáltalán nem vészes.😀
2018. ápr. 1. 21:24
 16/20 anonim ***** válasza:

"Többieknek köszönöm szépen. Sajnos Közelebb nincs iskola."

Ha nincs közelebb iskola, akkor minek stresszelsz ezen? Ha egyszer nincs más, akkor felesleges ezen tipródni, pláne, hogy a 20 perc busszal egyáltalán nem sok.

2018. ápr. 1. 22:07
 17/20 anonim ***** válasza:
56%

9-es vagyok, nem vagyok rosszindulatú, egyszerűen leírtam a véleményem. Mi a rosszindulat azon, h igen, szerintem sok, mi 10 percre lévőt választottunk, h közel legyenek a barátok, továbbá ha bármilyen délutáni program van, ne legyen körülményes visszamenni.

Az csak plusz jó tanács, h egy jogsi és egy autó nagyban megkönnyíti az életet, és feltételeztem, ha az iskola ilyen messze van, más se nagyon van a közelben. Plusz ráadás, h utolsónak teljesen igaza van és ezt is kifejtettem, ha ilyen messze van, akkor ez van, nem teljesen mindegy, h más mit mond, h neki 2 perc vagy 52? De valoszínű, h azért pörögsz rajta, mert te is sokallod és aki nem nyugtatgat, h ááá dehogy sok ez, hanem felhívja a figyelmedet más lehetőségre, az egyből rosszindulatú. Széééééééééééép.

2018. ápr. 1. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaj de gyerekek, komolyan, 20 perc... az általános iskolámmal anno mákom volt, mert gyalog volt 15 percre, de a középiskolám hiába volt légvonalban közel, busszal 20-25 perc volt és az se volt sok. Most 50-60 percre van a munkahelyem, na ez az ami sok, bár van aki még ennél is sokkal többet utazik.
2018. ápr. 2. 10:35
 19/20 A kérdező kommentje:

17: Akkor is rosszindulatú vagy!

Igen, azért írtam ki, mert én is soknak tartom/ttam.

Gyengénlátó vagyok, ezért nem vezethetek.

2018. ápr. 3. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:

17-es vagyok, nézd, én nem megyek bele ebbe a dedóba, h rosszindulatú vagy, de nem, de igen....

Oké szerinted rosszindulatú vagyok, én tudom, h nem volt bántó szándék abban, amit írtam. Sajnálom, h nem vezethesz, az nagyban megkönnyítené a dologkat, de a többit még mindig úgy látom, ahogy írtam.

2018. ápr. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!