13. kerületi Hunyadi Mátyás általános iskoláról mi a véleményetek?
Sziasztok, a kislányom szeptemberben megy iskolába, és a Hunyadi a körzetes sulink. Eddig nem hallottam rosszat róla, szimpatikusnak tűnik, csak elég húzósnak hangzik az oktatási programjuk. Angol és művészet tagozaton is elég fárasztó lehet a sok délutáni foglalkozás. Jár valamelyikőtöknek ide a gyermeke? Mi a véleményetek róla?
Köszönöm!
Szia
Kislányom elsos a Hunyadiban, muvészeti osztályban. Mire vagy kiváncsi ? :)
Szerintem az ismerosod gyermeke kisfiu :D A lányok nagyon élvezik a délutáni balettot, képzot, zenét, és drámát is.
Mindennap 5-6 orájuk van, +a délutáni 1 ora.
Az én lányom is fáradt estére persze, de imádja,ezért fel sem tunik neki, hogy ez sok lenne...
Angolos osztálybol nem ismerek sajna senkit.
Ha lányodat érdekli a tánc és a rajzolás festés, szerintem nem lesz gond.
Azt viszont ajánlom h kovesd a suli honlapját, azt hiszem keddenként délután van felkészito, kostolo a nagy ovisoknak. Igy Te is, és a tanárok is meglátják, hogy miben tehetséges a lányod, melyik osztály lenne neki megfelelo. :)
a terkep mellett van 15 velemeny
Nagy ívben kerüld el, ha jót akarsz a gyerekednek.
Kisfiam oda jár, 3éve. Az egész iskola és környezete koszos, csótányos, tele egerekkel az osztályban egércsapda van. Nincs kézmosó, sem WC papír, sem szalvéta.
Az ügyelet télen-nyáron a szuterén alagsorban egy koszos, omladozófalú, rácsos ablakú osztályban. Mintha börtönbe lennének a gyerekek. A balett, agyag és zene terem is ugyanezen a pince-szuterén szinten lévő folyosón vannak. Büdös, dogos, koszos a nagyépület és a kisépület is. A gyerekeket jó időben sem engedik az udvarra, ami szintén gáz.
A tanítás színvonala 0. A tanítók is, az igazgatóhelyettes is szinten aluliak, a gyerekeknek rosszat akarnak és keresztbe tesznek. A gyerek nem fontos, csak az, hogy leadják az órákat és a tanítóknak legyen állásuk, ezért tele van integrálandó roma és sérült gyerekkel, akiket mint tudjuk nem lehet integrálni. A beteg gyerek orvosi felügyeletet és különleges bánásmódot igényel, amihez szakképzett nevelő nincs. Folyamatosan el vannak dugulva aWC-k, kézmosók, büfé nincs.
Semmit nem intéznek el a tanítók, a gyerekeket tudatosan leosztályozzák. Az integrált osztályos gyerekek tanítói az integrálással foglalkoznak, és nem a többi gyerek tanulásával vagy előmenetelével.
Ezek az A osztályok, a szedett-vedett osztályok. A B az angolos, és az M művészetes egy fokkal jobb, roma és beteg gyerek nincs a két utónbbiba nincs, de a suli így is tele van velük.
Kerüljétek el nagy ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!