Mit szólnátok ha a gyermeketek iskolájában bevezetnék az egyenruha viselést?
Nem értem, mi a baj az egyenruhával, és miért pontozzátok le azokat, akik külföldön élnek, és pozitívan írnak az egyenruha viseléséről.
Ha belegondoltok, a felnőtt életben is ott van az egyenruha, postán, hivatalban, rendőrségen, kórházakban is mindenki egyenruhában dolgozik, nem kedvenc zenekaros pólóban meg szakadt farmerben. Az egyéniség nem vész el attól, mert Psitikének már első osztálytól fehér pólóban meg sötétkék nadrágban kell órákra járnia pókemberes felső helyett.
Én nem pontozok se fel, se le senkit, mert pont teszek erre a pontozásra magasról. Legfeljebb azt szoktam lepontozni, aki nem a témára válaszol, vagy kötözködik.
De a témára válaszolva. Lehet, hogy az egyenruha nem vesz el semmit a gyerektől, de nem is ad semmit neki. Legfeljebb annyit, hogy a dongalábú Ödönkét szivatni fogják a rövidnadrágban, ugyanúgy mint a szőröslábú Julikát, meg a ket dekás extra sovány gyereken is ugyanolyan szánalmasan fog kinézni az egyenruha, mint a kétmázsáson.
Télen fázni fog benne a fázós, nyáron meg izzadni fog benne a hidegkedvelő, mint a ló.
Értelme nincs, csak felesleges gond és teher a szülőnek, frusztráció a diáknak, vagy ha nem is, nem ad az élethez semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!