Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nem tud figyelni a másik...

Nem tud figyelni a másik kislány miatt?

Figyelt kérdés
Elsős a lányom, és folyton panasz érkezik rá az iskolai viselkedése miatt. Egy másik kislánnyal folyton bohóckodnak, idétlenkednek, elhagyják a holmijukat, nem figyelnek oda órán. Ő azt állítja, hogy szeretné ezt abbahagyni, de mindig nevetteti a másik gyerek. Hogy tudok benne segíteni? Ha elhívjuk játszani a kislányt, akkor vajon kijátsszák itt magukat? Vagy csak olaj a tűzre? Már a tanítójuk is dühös miattuk.
2017. okt. 24. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Itt a tanító a hibás, mert neki kellene az órán fegyelmet tartani.

Ha a két lány egymással bohóckodik,akkor ültesse öket úgy, hogy ne legyenek egymás közelében és ne lássák egymást.

2017. okt. 24. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek az első hozzászólóval. Üljenek külön órán, de egyébként örülj, hogy van barátja, és nyugodtan hívd át játszani sokszor. Olyan, hogy „kijátsszák” magukat, nincs. :)
2017. okt. 24. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
így van, ha a tanárnak magától nem jut eszébe, akkor szólj neki, hogy ültesse szét őket, délután pedig lehet együtt bandázni.
2017. okt. 24. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Csak szétkéne ültetni öket jó távol egymástol.
2017. okt. 25. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Aki haszontalannak ítélte az eddigi válaszokat, az kifejthetné a véleményét, gondolom tud jobb megoldást a szétültetésnél (amiben minden eddigi válaszoló megegyezett) arra, hogy ne beszélgessenek a gyerekek. Tök szuper lenne, ha hallhatnánk valami egyéb konstruktív hozzászólást is, hátha tanulhatnánk belőle.
2017. okt. 26. 11:29
 6/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nem szabad a másik kislányt hibáztatni. Régebben nekem is volt egy idétlen hangoskodó barátnőm és a tanárok ki nem állhattak minket. Az anyukája bejött fogadóórára, hogy nem hagyom figyelni a lányát. Pedig előtte semmi baj nem volt a magaviseletemmel, Ő már előtte is rendetlen volt.

Ne a másik lányt hibáztasd, egymásból hozzák ki ezt a viselkedést. A lányod meg persze, hogy a másikat fogja előtted hibáztatni. Érdemes a tanárt megkérni, hogy órán ültesse külön őket.

2017. okt. 27. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én szintén elsős kislányom is pletykafészek.Én felhívtam a tanárnénit mikor panasz lett rá,és megkértem,hogy ültesse el,egy olyan gyerek mellé aki nem beszél és aki példát mutat neki,nem pedig beleviszi a rosszba (és viszont) el is ültette egy nagyon kötelességtudó kisfiú mellé,azóta nincs gond,bár nagyon sok beszélgetés is kellett a lányommal,és azt hiszem az is hatott,hogy megértette miért is nem beszélünk órán,plusz én ilyen-olyan kis jutalmakkal is ösztönöztem,motiváltam (de nálunk tényleg nagy gond volt az órai beszélgetés,már az órai munka rovására is ment...) szerencsére azóta sincs gond,nagyon jól is tanul,szünetben meg annyit lepcselhet amennyi belefér.A tanító segítsen elsősorban,ezt neki kell tudnia kezelni.
2017. okt. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!