Második osztályban Petőfi Sándor Itt vn az ősz itt van újra nem korai?
Én őszintén megmondom, nem emlékszem már, hogy mi anno ezt hanyadikba tanultuk.Korainak tartom.
Meg kellett tanulniuk.
A megjegyzésemben semmi bunkó nem volt,ellenben a te útszéli stílusod sikeresen alátámasztotta, amit írtam.
A nemek közti bunkó megnyilvanulàs vagy nem szintén az olcsó, előítéletes gondolkodásmódod támasztja alá, így ezennel be is fejezem a veled való eszmecserét és meghagylak kételyek között, hogy férfi, nő vagy transzfesztita vagyok-e, illetve, hogy jelen esetben ez nem teljesen irreleváns-e.🤔😂
Mekkora szánalom ez az oldal...
Akarhova nezek mindenhol kioktatjátok és oltjátok egymást. Kedves utolsó , ne gondold magad kivételnek. A műveltség nem egyenlő a jo modorral. A magad módján pont elég bunkó voltál és a tetejében gyerekes ahogyan kötekednek egyes válaszolók. Mire jó ez?
Szia. Nem az összes versszak van benne!
Úgy mint pl. negyedikbe a Himnusz első két verszaka.
Fiam is ezt tanulja az első két versszakot kell tudniuk péntekre.
Nem korai szerintem
Kislányoméknak az utolsó kettőt nem kellett megtanulni, a többit igen.
Nem a hosszát sokalltam, inkább még nekik a tartalmát, a benne lévő szavakat.Tényleg azt hittem, hogy majd jövőre tanulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!