Általános iskola első osztályában mit szólnának egy letöltött és kinyomtatott tankönyvhöz?
Utolsó Te hol élsz???
Tudod hogy az egyetemen sok tanár magától mondja, hol lehet letölteni a könyvet?
Semmi baj a nyomtatott könyvvel, főleg ha szépen spirálozva is van, jobb mint egy kitöltött használt könyv.Majd annyit csinálj hasonlítsd össze valaki könyvével, hogy ugyan az e, oldalszámok egyeznek e :)
3 hát te tényleg teljesen idióta vagy, és még te kritizálsz másokat. Mennyiért kellene szerinted okostelefont venni egy 15 évesnek?!
Kérdező! Szerintem jó kesz a letöltött könyv is, de előtte kérdezd meg róla a tanítót.
Nálunk anno nem engedték az ilyesmit, pontosan azért, mert a különböző kiadások nem feltétlenül egyeznek, akár tartalomban, akár tördelésben.
De itt ha mindegy a tanárnak, hogy milyen kiadás, vagy honnan van, akkor a nyomtatott se hiszem, hogy zavaró lenne. Azért kérdezz rá.
...mindben...
#7:Kaptunk kedvezményt egy boltban, mert sokan rendeltük. Így megvettem.
Számtalan nyelvkönyvem van, sosem sajnáltam rá a pénzt, ha hasznos. De az ált. elsőben használtat az életben nem fogjuk újra kinyitni, mert annyira alap dolgok vannak benne, és ehhez képest szerintem irreálisan sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!