Valamelyik osztálytárs apukát/anyukát kérném meg vagy arra, hogy hadd legyen addig náluk az enyém is, vagy hogy jegyzeteljen nekem.
2017. szept. 10. 18:53
12/18 anonim válasza:
Magammal semmiképp nem vinném, nekem se esne jól azt hallani, hogy rólam (is) beszélnek. És nem is feltétlenül a gyerekekre tartozik, ami ott elhangzik. Utolsó voltam.
2017. szept. 10. 18:54
13/18 anonim válasza:
Szomszéd
2017. szept. 15. 08:43
14/18 A kérdező kommentje:
Elvittem magammal. Semmi probléma nem volt belőle. Labirintusozott meg színezgetett. :)
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 17. 21:55
15/18 anonim válasza:
12-es! te voltál már szülőin??
itt nem a gyerekeket beszélik ki, pláne nem az év eleji első szülöin!
semmi olyat nem mondanak amit ne hallhatna egy gyerek is.
2017. szept. 18. 09:55
16/18 anonim válasza:
Igen, pont most voltam, miért kérded? Például szó volt róla, hogy vannak kezelhetetlen gyerekek, akik miatt most nem fognak élni az állatkerti kirándulás lehetőségével, mert életveszélyes velük közlekedni. Szó volt a pénzgyűjtésről a gyerekek év közben esedékes ajándékaira, pl mikulás, húsvét. Szó volt az iskola és a zeneiskola konfliktusáról. Érte kritika a szülőket a gyerekek holmijának rendben tartása, pótlás elmaradása miatt. Nem sorolom tovább, nem untatlak. Ezeket nem a gyerekek előtt kell megbeszélni, épp ezért szülői értekezlet, máskülönben osztályfőnöki óra lenne.
2017. szept. 18. 11:26
17/18 anonim válasza:
értem.!
hát akkor nem semmi ha már az első kéthét után ennyi gond van az osztállyal..!!
Nálunk is minkét alsós gyerekemnek a szülőije megvolt,-de semmi ilyesmiről nem szokott szó lenni.
A második félévben megszokták említeni ha vannak/voltak fegyelmezési problémák,-de szerintem ebben sincs semmi olyan amit ne hallhatna a gyerek. (nincs senki névszerint kiemelve,-így nem hoznak senkit kellemtelen helyzetben sem.)
2017. szept. 18. 12:58
18/18 anonim válasza:
A gond főleg az, hogy a problémás gyerekek szülei (3-4 fő) el sem jönnek a szülőire... úgyhogy a problémán ez semmit nem segít. Amúgy sem hiszem, hogy ezek a problémák az iskolában gyökereznek, tehát megoldani sem ott fogják őket. Sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!