Kisfiam elsős, egymás után két fekete pontott kapott azért mert nem ette meg az ebédet. Mikor én szóltam bent a suliban nem baj ha nem eszik. Ma már üvöltve sírt nem akar menni. Másoknál is van ilyen?
Micsoda????
Nem lehet hogy rosszalkodott evés helyett vagy valami ilyesmi?
Iskola otthonos, kihangsúlyozták ne csomagoljunk ebédet esetleg kisebb nasit lehet és innivalót. Már az első nap azt mondta este a tanító néni azt mondta milyen nagyon rossz kisfiú mert a szülei kifizetik az ennivalót ő meg nem kéri.
Nem.én voltam az egyedüli az osztályban aki így járt.
Ez felháborító, tipikus visszaélés a hatalmi helyzettel.
Én minnél nagyobb visszhangot csapnék a történetnek. A gyerek igenis eldöntheti hogy mit eszik meg és mit nem, a tanítónak abszolút 0 jogköre van arra hogy ételt erőltessen rá.
Nem a gyerekkel kell megvitatni, hanem a tanárral kell beszélni, extra sürgősen.
Nem jó szülői hozzáállás, ha vállvetve szidom a gyerekkel együtt a tanárt, holott csak az egyik oldal sztoriját ismerem.
A gyerekek hajlamosak némileg ferdíteni a a tényeken, főleg ha van rá vevő. Az én gyerekeim már jócskán kinőttek ebből a korból, de a tanárnők első kérése volt, hogy ha bármilyen probléma felmerül, azonnal VELÜK beszéljük meg. Akkor lehet megoldani. Itt max. szidni lehet őket, holott nem ismered a hátteret.
Jó, de mégis milyen tantárgyhoz írja be?
Egyébként nem adhat a szaktanár sem egyest vagy feketét olyanért, ami nem a gyerek tudását tükrözi, pl. otthon maradt a tesicucc vagy órán beszél. Olvass utána!
A helyedben az igazgatóval beszélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!