Pár éve, talán van is 3 éve hogy a boltban találkoztam egy fekete ruhás idősebb nővel, nézett, de nem szólt. Elmentünk egymás mellett. (Lent) ?
Kb háromnegyed óra múlva mentem ki a buszváróba és ő is jött kicsit később. A buszon mellém ült és ezt kérdezte: igaz magának meghalt a férje és van 7 éves a kislanya? Mondtam igen.
Magának van egy baratja is...mondtam igen..mire ő: ne hagyja el,meg fog halni. Itt mondtam,hogy jó menjen innen mellőlem. Azt mondta adjak neki egy zsebkendőt és segít nekem,nem adtam neki. Sajnos a barátom rá egy fél évre tényleg meghalt, igaz addigra szakítottunk. Szerintetek ki lehetett ő? Vagy mi ez? Nagyon megijedtem.
Nem ezt kérdeztem.
Nem aggódok,de regisztráltam ide ès láttam,hogy van ilyen témakör,gondoltam megkerdezem.
Nyugi, Józska elfelejtette kicserélni a hímvesszőintimbetétjét, azért ilyen csípős ma.
Engem kirázott volna a hideg a sztoritól. Nagyanyámtól hallottam hasonlót...
Engem is kirázott a hideg :)
Köszönöm a válaszokat,azért milyen érdekes és "félelmetes" is egyben :) valóban meglepődtem,azt nem tudom mit akart a zsepivel,de nem is mertem volna oda adni neki. Szerintetek tenyleg a zsepi által tudott volna segíteni?
lehet az exed anyukája volt és mindent tudott rólad és esetleg arról is hogy beteg a gyereke
az biztos, hogy ismert téged
Az exem szülei meghaltak, így az anyukája biztos nem lehetett.
Koszi, h irtal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!