Évnyitókor csak maga az évnyitó lesz, vagy rendesen az már az első nap és délután jön majd haza?
Miert nem telefonaltal be a suliba? Illetve a heten megteheted, de elotte nezd meg a honlapin mikor van egyaltalan ugyelet. (Bar aug. 20 utan legtobb suliban mar minden nap vannak a titkarsagon).
Jotanacs a jovore nezve: legyel onallobb es gondolkodj elore, erdeklodj a suliban, ne a gyakori kerdeseken. Sok fog mulni most a talpraesettsegeden, a gyereked iskolas eveiben! Ha sulis dolgot akarsz tudni --> iskola honlapja es telefon. NEM gyakorikerdesek.hu
Ahogy már írták iskolánként változó, szóval a saját sulitokban érdeklődj!
De ez már iskola-itt már a kistesót pl biztosan nem várják az évnyitóra.
Tavaly kezdte az elsőt a fiam. Nálunk augusztus végén van egy Csibe nap. Akkor a leendő elsősök és a tanítók együtt vannak egész nap, ismerkednek, játszanak, kézműveskednek. Ebédet kapnak, utána lehet értük menni. Akkor kaptuk meg a könyveket is.
Évnyitókor vittük a könyveket, füzeteket, évnyitó után beszedték, ami bentre való (rajzcucc, tornazsák, korong, logikai készlet, tisztasági, második féléves könyvek, munkafüzetek..). Elmondták, hogy esetleg még miket kérnek. Vittem a tesót is, de nem én voltam az egyetlen, végigaludta (1 hónapos volt), nem volt kire hagyni. Még tanítás nem volt, csak beszélgetés.
Idén nálunk is szeptember 1-jén 8 órakor lesz az évnyitó. Utána kapjuk a könyveket. "Tanítás" lesz 11.25ig, utána lehet menni érte. De valószínű, hogy megvárom, hiszen megint beszedik, amit kell, elmondják, hogy mi kell még, tehát elhúzódik legalább 10ig, de majd meglátjuk... Most nem viszem a tesót, már 1 éves, nem maradna nyugton, nem tudnék a tanárra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!