Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hol vásároljátok az iskolakezd...

Hol vásároljátok az iskolakezdéshez szükséges füzeteket és a többi felszerelést?

Figyelt kérdés
Neten vagy írószerben?
2017. aug. 12. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Iroszerben es Tescoban.
2017. aug. 13. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

7 vagyok én sem kapok szórólapot még is járok boltba és látom hogy minden teli van iskolakezdéshez való dolgokkal.

tartom hogy aki egy ilyen kérdést ki ír az nem valami eszes.

Tv reklámokban főképp tescós iskolakezdést reklámoznak , Facebook tescós,aldis,kis iskolakezdéshez való dolgokat posztolnak ki.

2017. aug. 14. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Te mennyire vagy eszes, ha a kérdést se fogtad fel?
2017. aug. 14. 06:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Papírbolt? xD
2017. aug. 15. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
re14. Poénkodhatunk azon, hogy papírbolt. De pl nálunk, a 40ezres kisvárosban nincs normális papírbolt. Van egy nyomtatványbolt, ahol van írószer is, ill. van egy kis írószer, ahol azt veszel ami van. Tesco van, de az is 15 perc autóval. Így inkább a 25 percre lévő Office Depotba mentünk el.
2017. aug. 15. 14:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tescoban vettem meg majndem mindent, maradt 5 tétel, azt a helyi sulihoz közel lévő nyomtatvány bolt is tartotta, ill gumis mappát a kínaiban, mert ott sokkal olcsóbb volt...

TANULSÁG A JÖVŐ ÉVRE:

A kisbolt olcsóbb volt mint a Tesco, és nem kaptam volna idegbajt, és minden lett volna egy helyen...

A net még olcsóbb, viszont ott is csak keresgélni kell...

Szóval valszeg jövőre a kis nyomtatványbolt lesz,

de az tuti, hogy nem hipermarketba fogom venni...

2017. aug. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!