Rossz anya vagyok, ha nem vettem meg a legdrágább iskolatáskát a gyermekemnek?
Hetek, hónapok óta keresgetjük a legszebb, legpraktikusabb, legmegfelelőbb iskolatáskát gyermekemnek! Megnéztük ezeket a 20 ezer forinttól kezdődő űrhajós táskákat különböző elképesztő színekkel és mintákkal. A kislányom egyiktől sem volt elragadtatva. Egyetlen dolog volt fontos Neki, hogy lovas motívum legyen rajta.
Tegnap tettünk egy utolsó kört az egyik közeli nagyvárosban ahol betértünk egy Budmil boltba és egy régebbi fazont választottunk. A kiképzése jó, masszívnak tűnik, az eladók is strapabíróbbnak mondták, mint azokat a "bőrönd-dobozos" formájúakat. A hátsó rész kipárnázott és nagyon könnyű. 7000 ezee Ft volt 13000 helyett mert tavalyi modell. A kislányomnak tetszik. Én keltem ma egy kicsit lelkiismeret-furdallással, hogy nem kellett volna mégiscsak azokból a drágább táskákból választani... Nyugtassatok meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!