Aki a tescoba vett anatómiai iskolatáskát meg van elégedve vele? Strapabíró?
Tescoba ilyen minnie táskát vettem amikor ősszel elkezdték kiárusítani állítólag valami 18000ft volt,de 3000-ért nem hagyhattam ott :)
Van olyan nap pl szerda amikor kevés a cuccuk így akkor azt a táskát kapta mert kisebb az alap táskájánál, kb 4 hónap alatt a cipzár cipzár már tönkre is ment...hozzák viszik állandóan a cuccot és van is bőven nekik,így egy alap átlagos napnál kicsi az a táska. Most másodikos szóval 2 éve nyúz egy Baggymax táskát (ami csak addig tűnik nagynak ameddig egy normális napra nem pakolunk be és ez elsőbe is így volt). Jelenleg is ugyan az a baja mint tavaly év vége felé volt,hogy már ideje lesz a mosásnak :) Alsó tagozatra terveztük és remélem még kibírja a maradék 2 évet.
Mi is tescos taskasok vagyunk.8-9000 ert vettuk.
Volt mar tapasztalatom 20+ ezressel(rossz)igy nem akartam ujra annyit kolteni.
Elsos kisfiam hordja.idaig birja.szerintem a kovetkezo evet is birni fogja.
Semmi baja.kicsit koszos :D
Arra,hofy a gyerek mindenhova letegye,ossze pudingozza,lekvarozza az uzsival arra pont jo.es melle meg a konyveket is elnyeli.
Amugy az en kisfiam is alacsony,vekony gyerek.nem tul nagy ra.a nagyobb elso 20+os taskaja meretesebb es kenyelmetlenebb volt.
mi is tavaly ősszel megvettük az unipap ikolatáskát a gyereknek (5ezer körülre volt leakciózva). ismerős is vett ugyanolyat, csak ők már idén is használták, láthatóan strapabíró, ránézésre nem tűnik úgy, hogy elnyűtte volna a gyerek.
mondjuk azt nem vettem számításba, hogy az enyém gyerek kifejezetten töpörtyű :o de majd felnő a feladathoz. néha már mamához abban vitte hétvégi alváshoz a cuccát, és piszok büszkén cipeli :)
a suliban amúgy azt mondták, tök mindegy a táska, kb csak pénteken pakolnak bele az uzsisdobozon és a kulacson kívül mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!