Melyik iskolát választanátok ebben az esetben?
Adott egy tényleg jó képességű gyermek. Viszont gyermekkori tic-je van, feszültség hatására a szemét forgatja, de csak ennyi. Egy szigorú egyházi, de erős iskolába íratnátok, ahol sokat követelnek tőlük, vagy esetleg egy gyengébb iskolába? A matek nagyon megy már most, fejben összead, stb.. és ebben a bizonyos gyengébb iskolában indul minden évben a sport és egyéb más tagozatok mellett matek is.
Félek, hogy mi lenne vele egy szigorúbb iskolában, ha nagyon fegyelmeznek(NEM magatartás zavaros) mennyire tikkelne. A másiktól meg azért félek, mert sokféle gyerkőc jár oda, és nem tudom, melyik helyen tudná önmagát elfogadtatni. Semmi más gond nincs vele, csak a szemforgatás. Alaposan kivizsgáltattuk, nincs szó semmilyen szindrómáról, csak "sima" tikk.
Minden választ előre is hálásan köszönök.
Én gyengét választanám ahol indul sport,és matek tagozat.
Ez a tanitott kell választani csak adig jó amig tejesül is mi tanitonénit választotunk de az első szülőin kiderült nem az a tanitonénije lesz akit beíratkozásnál választotunk .
Semmiképpen sem az erős egyházi iskola, valahogy engem a hideg ráz, hogy ilyen helyre küldjem a gyerekemet.(ez csak az én véleményem, ettől függetlenül senkit nem ítélek el, akinek a gyermeke ilyen iskolába jár.)
Én inkább maradnék a teljesen átlagos iskolánál, ahol például, ha matekból jó akkor külön órákkal ezt tovább erősítik.
Szerintem a gyerekek, ha valakit csúfolni akarnak akkor azon is találnak fogást aki nem tikkel, de ahogy írod segítőkész, jó gyerek akkor biztosan nem bántják a társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!