Elsős gyereketeknek iskolai kirándulásra mennyi pénzt kell adni, költőpénznek?
Nalunk allatkertbe mennek,es nem is egesz napos program,csak delelott.a tanarno max 500ft ot enged vinni,abbol pedig fagyit fognak venni.
A tizorait megeszik a suliban,ebedre visszaernek.igy enni csak ragcsat,max 1 szenyot visz,inni pedig egy vizet es 2 kis dobozos uditot.
Nem is ertem,hogy elsosoket,hogy engedhetnek vasarolni...mindenkire kulon figyelt a tanar?azert egy elsost meg marha konnyen atvernek.
A 4.es nagyfiam sem visz 2000ft ot magaval.max ezret vihet,ahogy a tobbi gyerek is.ezt megbeszeltuk a szulokkel.pont azert,mert nem vasarolni mennek,hanem kirandulni.
Mindenki 1500-2000ft között vitt pénzt. Több szülő is ment így ha venni akartak valamit szólni kellett egy felnőttnek.
Külön elmondták többször is ne vegyenek játékot emléket vegyenek. De sokan ezt nem értették meg, fél osztály focis kártyát vett..
Budapestre mentek Szolnokrol vonattal enni inni is bőven raktam, de nagyon meleg volt. Haza út előtt egy anyukát megkért vegyen neki fornettit és egy vizet.
En irtam, hogy semmit, de nem volt idom kifejteni.
Nalunk alsoban senki nem vihet penzt. Ez igy van evek ota, 17 eves a legnagyobb gyerekem, amikor o volt kicsi, akkor is ez volt.
Van osztalypenz, abbol mindenki kap fagyit, emlekbe apro ajandekot. Sokkal jobb igy, mint amikor osszevesznek minden hulyeseget.
Volt, amikor szulo is ment veluk. Akkor meg o vasarolt a sajatjanak abszolut felesleges dolgokat. Azota ezt is beszuntettuk. A csaladi kirandulason tegye, de az iskolai nem erre valo!
Nalunk nem kellett kulon mondani hogy adjanak a szulok penzt a gyerekeknek, iskolas kirandulason ez mar magatol ertetodo, volt is majdnem mindenkinel.
De en amugy megkerdezem, hogy merre mennek, megallnak-e fagyizni, lesz-e lehetoseg pl. emleket vasarolni (hutomagnes, kepeslap), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!