Segítségre volna szükségem, iskolaváltással kapcsolatban?
Én a helyedben átíratnám máshova. Csak akkor derül majd ki....
Nyilván ott is lesznek gondok az elején, de itt biztos nem lesz javulás a dologban
Pontosan ilyen helyre jártam iskolába, el is könyveltek valami kezelhetetlen szörnyetegnek, első-második osztályt töltöttem ott.
Sajnos még nagyobb baj az, hogy a te kérésedet sem teljesítik, a tanítók. Meg lehet valahol érteni, nincs kapacitásuk erre (se) így ez nem egy nyerő helyzet. Se a gyereknek (pontosan érzi hogy baj van, és ha nem oldja valami, akkor csak rosszabb lesz) se neked ( "gyerekszemmel" írok de gondolom egy szülőbek is borzasztó látni hogy a gyermeke szenved az iskolával/tól), illetve nyilván a többieknek se.
Ami nekem/éfesanyámnak segített, az az iskolaváltás: rendkívül türelmes tanító és kis létszámú osztály. Nem magán volt (akkor még nem is nagyon volt ilyen), kerületi iskola. Érdemes lenne nézelődni a lehetőségek között. Nekem egy év volt mire "lenyugodtam" tehát egyről a kettőre csak lassan megy, de lehet hogy a fiadnak könnyebb lesz.
Amit még hozzátennék, hogyha van lehetőségetek, járjon el valamit sportolni, mozogni, olyan helyre ami tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!