Nem törvényellenes ha az iskolában a gyerekek gereblyézik az udvart? Illetve kapálnak?
1:nem vagyok tini
2:de gyermeket nevelek
3:én is fontosnak tartom,hogy legyen ilyen "feladat"az iskolában.
A kérdésem pedig nem tőlem származik, hanem egy elkényeztetett anyukától.gondoltam felteszem ide ki mit mond rá.de még az a jó hogy a másik fajtából van kevesebb.
Köszönöm a válaszokat.
Ha kiskert van, én örülnék neki, hogy termelik a zöldséget.
Ha a gondnok/takarító munkáját végzik, akkor szeretném látni azokat a látványos változásokat, amit a gondnok bruttó béréből megspórolnak.
A gyerekek az iskolában rendet raknak az osztályban, felrakják a székeket,naponta 6x törlik a táblát. Erre van kitalálva a hetesség.
Mi is szedtünk szemetet, de tanóra keretein belül.
Ha a nagyszünetük megy rá, akkor nem tartom normálisnak. Ha a természetismeret, vagy a tesi, akkor nyugodtan. Hasznosabb, mint két kört futni.
"Ha a gondnok/takarító munkáját végzik, akkor szeretném látni azokat a látványos változásokat, amit a gondnok bruttó béréből megspórolnak. "
Iskolában dolgozom, leállt a veséje az egyetlen gondnokunknak, aki egyben udvaros is (hatalmas udvar van). Hetekig nem tudott jönni dolgozni, kórházban volt. De a szél ezt nem tudta, össze- vissza fújta a leveleket az udvaron :D Ebben az esetben is nehezményeznéd, ha a gyerekek gereblyéznék az udvart?
Örülök, hogy ilyen válaszok jönnek, én is hasonlóan gondolkodok.
Magamról viszont tudom, hogy nem örültem volna neki, ha ilyesmire akarnak rávenni. Volt viszont növény és rovargyűjtés, amit annyira utáltam, hogy szívesebben felsepertem volna az udvart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!