Nalatok mit csinalnak pentek delutan a gyerekek a napkoziben?
Hát én azt tudom elmondani,hogy anyukám mit szokott velük csinálni(tanár egy általános suliban)
Ők ugyanúgy leckét írnak,mint a többi napon,ha látja rajtuk,hogy már fáradtak,nem tudnak koncentrálni,akkor meg kimennek játszani,vagy ha kint nem jó az idő,akkor bent játszanak valamit
Napközis tanító vagyok, probalkoztunk azzal, hogy péntekenként kézműves, kulturális programokat csináljunk, de nem vált be. Pedig szükség lenne ilyen elfoglaltságokra is, mert a többi napokon megy a daraló, szinte alig végzünk a hazival,a gyerekek túl vannak terhelve, és a szülőknek is jót tenne, ha hétvégente kicsit együtt tanulnának a gyerekkel, látnák, h hol tart.
Szülői nyomásra az igazgatónő nem engedélyezte a programokat, így visszaalltunk a tanulásra.
nálunk sincsenek szakkörök pénteken
négyig el kell hozni a gyerekeket,addig filmet néznek (bár van amikor egyéb napokon is,mert a gyerekek megszavazhatják hogy lecót írjanak vagy filmet nézzenek)
ha nem filmet néznek akkor moziba/színházba/korcsolyázni mennek vagy a közeli játszótérre vagy az udvarra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!