Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik általános iskolát...

Melyik általános iskolát javasoljátok Szigetszentmiklóson és miért?

Figyelt kérdés
A fiam nagyon jó képességű, de érzékeny lelkivilágú.Melyik lenne neki a legjobb? Be lehet kerülni másik iskolába, mint a körzetes? ( "sima", felvételi nélküli osztályba)

2017. ápr. 13. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen gyereknek alsóban a tanító (szerintem) fontosabb, mint az iskola maga. Egy hasonló természetű fiam van nekem is. A József Attilába jár.

Hova tartoztok helyileg? Ha nem tagozatos osztályba szeretnéd adni, akkor kicsi az esélye, h a nem körzetest felvegyék. Nagyon sok gyerek van.

2017. ápr. 14. 00:19
 2/6 A kérdező kommentje:
A Bíróba tartozunk. Mindenki azt mondja, hogy tanítót válasszunk, de ott sajnos idén nem lehetett megnézni őket, elmaradt a nyílt nap. A Kardosban viszont nagyon jó volt a nyílt nap, és a tanító néniről is csak jókat hallottam. Viszont a Bírót erősebb iskolának mondják. Ezért vagyok gondban. A József Attiláról én is azt hallottam, hogy nem lehet bekerülni. A Kardosnál nem tudom, mi a helyzet. Amennyit eddig láttam a két iskolából ( Kardos és Bíró), az alapján nekem a Kardos szimpatikusabb, de ha tényleg jobb a Bíró, nem tudom, jót teszek-e a gyerekemmel, ha nem oda viszem. A Bíróban viszont zsákba macska lenne a tanítónéni.
2017. ápr. 14. 05:11
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Ha a Bíróba tartoztok, akkor én nem variálnék. Voltál ott szülőin? Ott be szoktak azért mutatkozni a tanítónők (az gondolom nem maradt ki az idén). A Kardosról azt hallani, hogy gyengébb. Engem ott a hatalmas gyerek-létszám zavart + az 12 vagy 13 évfolyamos. De mondom, szerintem alsóban - mivel amúgy is csak 4 évig akarod oda hordani a gyereket - a tanítónő a lényeg. Értem a dilemmádat, mi egy éve csináltuk ezt végig. József A-ban alkalmasságit meg sem próbáltátok?
2017. ápr. 15. 20:53
 4/6 anonim válasza:
53%
Kardos egyáltalán nem gyenge, főleg középiskola terén nem. Batthyányi után a legerősebb! Aki mást állít, az alulinformált.
2017. máj. 24. 12:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Négyestől kérdezem: Ez saját tapasztalat? Te vagy a gyereked oda jár/járt? Előre is köszi a választ!
2017. máj. 25. 23:13
 6/6 anonim válasza:
oda járok. Kemény, de szeretem
2017. máj. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!