Karmolós gyerek ellen mit lehetne tenni?
Elsősök. A héten már második alkalommal jött haza úgy kisfiam, hogy egy gyerek végigkarmolta az arcát. (Nem csak az én kisfiamat, másik gyermeket is megkarmolt már a héten) Az én fiam egy 4-5 fős "banda" tagja, ők az osztály legjobbjai. Szavalóverseny, sportverseny, tanulás, mindenhova őket küldik.
Eddig mindig azt mondtam a fiamnak, hogy ne verekedjen, ne keveredjen balhékba, ezt idáig sikerült is betartania. Legutóbb is azt mondtam a fiamnak, kerülje el a másik gyereket. De amikor már másodszor jött haza így, megmondtam neki, hogy verje laposra, nem érdekel a következmény. Tudom nem jó ötlet, de mérgemben már nem tudtam mit csinálni.
Szerintem a tanítók se nagyon tudnak mit kezdeni vele, úgy tűnik a beírás nem segít.
Egyre inkabb amondo vagyok hogy tulsagosan li vannak emelve a jok vagy tr nem latsz egy-ket reszletet. Minden mondatodbol sut hogy a gyereked mennyire kiveteles tehetseg, egy zseni. Ez oke, de minvan ha emiatt a fatyol miatt nem latsz valamit? Pl hogy okot adnak ra a kivetelzrttek, csufoljak a gyengebbeket, vagy kikozositik?
Beszelj a tanarral.
En mar irtam hogy a tokeletes gyerekek szulei szoktak sokszor nagyon meglepodni ha beszelnek egy tanarral az osztalyban levo konfliktusokrol...csak ez a velemeny mint lehetoseg "valahogy" elkerulte a figyelmedet.
Nagyon sokszor derul ki hogy a karmolos gyerek vedekezik vagy visszavag a viselkedesevel es a sztargyerekek a hunyok a tortenet mogott, mert annyira elfogultak a szuleik hogy nem latjak a fatol az erdot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!