Miért csúfolják a 10 éves kisfiamat az iskolában azért, mert ő legóval szeret játszani?
Igen, én is büszke lennék rá valószínűleg, ha a gyerekem olyan lesz majd, hogy a sok kütyümániás között ő még képes hagyományos játékokkal, neadjisten, a természetben is lefoglalni magát. Ez miért is ciki vagy káros? Meg 7 évesen telefon, te észnèl vagy? Egy 7 éves normál esetben még írni-olvasni sem tud, mégis mi a túróért kellene neki és miért érné hátrány, ha alsós korában a pötyögés meg marslakórobbantgatás meg tököm tudja mi helyett inkább sportol, mozog, fogócskázik, bújócskázik stb.? Elég szomorú lesz, ha a következő generáció a fogócska szóra már csak nagy szemekkel fog nézni vagy ha majd a kislányok néptánclépéseket is a diznihejcegnő alkalmazással fognak tanulni.
Egyébként azt egy szóval sem írta a kérdező továbbra se , hogy a fia soha nem próbálhatta ki ezeket a dolgokat. Csakhogy ő nem vett neki, de ettől még más nem biztos, hogy nem adta oda neki soha megmutatni.
12 éves vagyok és szeretek legózni és van telefonom.De azon nem sokat szoktam járni inkább a könyvekhez vonzódom,de azért az már zavar ha az osztálytársaim cikiznek miatta.Az meg még jobban hogy a 8 éves gyereknek iPhone 6-ja van.
MINEK????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!