Székesfehérváron melyik a jó általános iskola, és melyik nem?
Nagyon szuper suli,sok sport,sakk,idegennyelves osztály viszonylag alacsony létszámú osztályok de nagyon megkülömböztetik a *más* gyerekeket és szüleiket!néha túlzottan is túltehelik őket szerintem...
De érdemes elmennetek beszélni az igazgatónővel is nem tudom mikor kezditek az első a mi volt tanárunk addigra nyugdíjba megy szerencsére... tanításra és gyermekek közelèbe alkalmatlan!!! bármi kérdésed van írj privibe nyugodtan elmesélem a történetünket
Én arról tudok nyilatkozni, hogy melyik nem. Mi a Comeniusba írattuk a gyereket elsőbe. Magániskola, tandíjjal, kiscsoportos osztályokkal.
A fizetős iskolák közül a keveset fizetők közé tartozik, és ez a színvonalon nagyon meglátszik.
Az alsóban a tanítónők szinte mindegyike elvált, partnercserélgető, kétes hírű. Szakmailag sem állnak a helyzet csúcsàn, végzettség nélkül tanítanak angolt.
Akkor hoztam el a gyerekem ebből a suliból, amikor Szabolcsból jött egy tanító, akinek bírósági végzése van arról, hogy a saját gyerekének a nevelésére is alkalmatlan, és ezért apukánál helyeztèk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!