Székesfehérváron a Kodolányi vagy a Teleki nyújt jobb nyelvoktatást?
Tesóim a Széchényibe jártak, bár nem a kéttannyelvűbe, de tudok arról az iskoláról nyilatkozni.
Ha tanulni akarsz, ne oda menj
a kéttannyelvűn nem tudom milyen az oktatás, de amikor bátyám érettségire ment, kb 0 tudása volt angolból, mert nem tanítottak neki nagyon semmit, öcsémnek sem, és mások is mindig mondják, hogy nem tanulnak.
Az érettségin úgy mentek át, hogy megmondták nekik csak beszéljenek végig, megadták a szituációkat, hogy mik lesznek és kaptak egy lapot amin rövid mondatok voltak
most oké ez segítség a diákoknak, de tényleg így akarod megszerezni az érettségit?
Én az I.Istvánba jártam
azt kell mondjam az első 2 és fél évben nem tudtam angolul kb semennyit mert sosem érdekelt annyira, hogy időt fordítsak rá
de aztán elkezdtem figyelni, a tanárom látta rajtam, segített nagyon sok dologban, és olyan szinten megtanultam angolul, hogy meg van a nyelvvizsgám
és csak az órákon nyitottam ki a könyvet
most reklámozom az iskolát :D de csak mert én szerettem oda járni
azért gondolkodj el ezen is :)
Uuu 3-as I. Istvánba jártál?*-*
Bocsi az offért. A széchenyiről úgy hallottam h a kéttannyelvű része egész jó, 2 volt osztálytársam is oda jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!