Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek átlagos első...

Szerintetek átlagos első osztály az, ahol pl 17 gyerekből 5 "sötét"? Ez egy átlagos arány M. o. -on?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 14:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elsőben Baranyában 1 roma volt.

Felsőben 2 volt.

30-32 fős volt az osztály.

2016. szept. 4. 21:30
 22/33 anonim ***** válasza:
95%

"a cigányok tagadják, hogy ők cigányok, ill kikérik maguknak. náluk ez irdatlan sértés, jóhogy agyon nem verik a másikat miatta...legalább is felénk ki sem szabad ejteni ezt a szót, mert annak annyi.. "

hm, nekem vajon miért nem sértés, hogy magyarnak neveznek?

2016. szept. 4. 23:25
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 23-ból két Rikárdó van, amúgy külsőleg semmi nem látszik a gyerekeken, csak a rokonokon. Meg hát ez a név mindennél többet mond... Budapest, pesti oldal
2016. szept. 5. 14:05
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (Pest belvárosi iskola) kb. 28 gyerek között van legalább 4-5 olyan gyerek, aki más nemzetiségű vagy az egyik szülője külföldi.Elsőben volt 3 roma, de mivel ez egy erősebb kéttannyelvű iskola, már csak egy roma gyerek maradt. A többinek nem nagyon ment az angol, így átiratkoztak máshova.
2016. szept. 6. 08:55
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a roma vagy nem roma dolgot elég nehéz megállapítani. Vannak olyan gyerekek, akikről nem is gondolnám, hogy az, csak mikor meglátom a szüleit... Mellesleg az én lányom genetikailag félig arab. Bár semmi köze nincs az apjához, nem is találkozott vele, abszolút magyar nevelést kap, mégis vannak, akik romának nézik.
2016. szept. 6. 09:00
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
"Bár semmi köze nincs az apjához" - egy pirinyó azért van:D
2016. szept. 6. 09:21
 27/33 anonim ***** válasza:
93%
Kedves 26-os. 25-ös vagyok, és kb annyi köze van hozzá, hogy tőle fogant. Onnantól kezdve semmi, mert még csak nem is találkozott vele.Szóval lényegében mi köze is van hozzá?
2016. szept. 6. 10:19
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

VII. kerületi iskolában 1993-1999 ig több olyan osztály is volt (és biztos vagyok benne, hogy még mindig van) ahol 18-ból 13 cigány gyerek volt.

Az oktatás kritikán aluli, de át kell őket engedni 2-essel különben bejön az egész família. Nem egyszer vonultak be tanárt verni...

2016. szept. 7. 19:25
 29/33 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a cigányokkal,ha nem cigány életmódot folytat.Van ilyen!Ez érezhető a beszédükön mentualitásukon,stb.De higgyétek el,hogy még mindig jobbak,mint a migránsok ,akiket lehet,hogy ránk sóznak.A legrosszabb a kamikaze-migráns!Az olyan mint a kártyában az ász! Mindent üt.
2016. szept. 8. 20:42
 30/33 anonim ***** válasza:
Sztem simán lehet átlag. Jó, nyilván az elit sulikban egy sincs, de Miskolcon mondjuk... én újpesti suliba jártam, a mi osztályunkban én nem emlékszem echte cigány gyerekre, de olyanra igen, akit félcigánynak vagy tipikus szőkecigánynak el tudok képzelni. Viszont más osztályokban azért már voltak. Olyan 27-31-ből 1-3.
2016. szept. 9. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!