Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek átlagos első...

Szerintetek átlagos első osztály az, ahol pl 17 gyerekből 5 "sötét"? Ez egy átlagos arány M. o. -on?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 14:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%
Felénk Baranyában az átlag, hogy 30% roma, de pl. ahol én lakok, ennél magasabb az arány (Komló)
2016. szept. 3. 15:29
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
A fiam is most elsős, 26-an vannak ebből kettő cigány.
2016. szept. 3. 16:36
 13/33 anonim ***** válasza:
42%
Úgy beszéltek mintha valami lények lennének!! Vedd onnan ki de sürgősen mert megfertőzik a gyermeked! Egy nagyon "sötét"anyuka😂😂😂😂
2016. szept. 3. 19:40
 14/33 anonim ***** válasza:
35%

a cigányok tagadják, hogy ők cigányok, ill kikérik maguknak. náluk ez irdatlan sértés, jóhogy agyon nem verik a másikat miatta...legalább is felénk ki sem szabad ejteni ezt a szót, mert annak annyi..

amúgy ezen én is gondolkodtam, nemrég volt egy bemutatkozó nap, ahova kivonultak bölcsik, óvodák, iskolák, egyetemek, meg pl alapítványok, családsegítők, katonaság, közművek, hatóságok, egészségügyisek stb képviseletben, mindenkivel ehetett beszélgetni, tájékozódni, de nem tudtam hogyan kérdezzek ilyenre rá, hogy ne tűnjön az ember rasszistának..elvégre nekem sem mindegy kik közé kerül a gyermekem, a sok neveletlen gyerek így is ront rajta majd oviban (illetve idősebb gyerekes anyáktól sokmindent hallok, hogy pl az angyal gyermeke hogyan változott kényes, vagy hisztis, nyelvnyújtogatós, irígy kisördöggé)

2016. szept. 3. 21:56
 15/33 anonim ***** válasza:
69%

"a cigányok tagadják, hogy ők cigányok, ill kikérik maguknak. náluk ez irdatlan sértés,"

Tévedés. Egy előadáson a Kistigrisből /Szentmárton, Baranya/ érkezett diákok és Tenigl Takács László iskolalapító - szépen elmondta, miként is van ez. Cigány iskola és a "roma" az egy politikai kifejezés.

2016. szept. 3. 22:46
 16/33 anonim ***** válasza:
59%
nem tévedés. felénk meg is "ölik", aki cigányoz..
2016. szept. 3. 22:48
 17/33 anonim ***** válasza:
53%
16 -hát nem mindegy hogy mondja ki a szót - és hogy hívják felétek magukat?
2016. szept. 3. 22:49
 18/33 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalatom az,hogy ők magukat cigánynak nevezik,de a magyar ezt nem mondhatja rájuk,mert az már nekik cigányozás...
2016. szept. 3. 22:58
 19/33 anonim ***** válasza:
87%

17 keresztnevükön

Brájen és Dzsoki meg stb

2016. szept. 3. 23:06
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

abban is van valami amit 18 írt.

én csak amikor egymással ahogy poénkodt/nak, akkor használják a cigány megszólítást

2016. szept. 3. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!